nerūdijančio plieno keptuvės šepetėlio dubenėlio plokštė ilga rankena Stiprus nukenksminimas Patogi greita kriauklė viryklė Virtuvė Švarūs įrankiai

€1.25

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1. Saugumas 304 nerūdijantis plienas, šis metalinis šepetys pagamintas iš aukščiausios kokybės 304 nerūdijančio plieno, kuris yra netoksiškas ir ekologiškas metalas kaip virtuvės valiklis.toks aukštos kokybės šepetėlių vielos valiklis būtų pakankamai stiprus ir patvarus ilgą laiką.

2. Lengva naudoti, buitinis metalinis šepetys padeda be vargo išvalyti visas ketaus, nerūdijančio plieno keptuves, šepetėlių valiklis, sukurtas iš šimtų nerūdijančio plieno vielų, kuris yra lankstus ir efektyvus rūdims, sudegusioms dėmėms, maisto likučiams ant keptuvės apdailos.

3. Universalus valymas, kai tik priprasite, pamatysite, kad tai yra nerūdijančio plieno šepetys rūdžių valymui yra stabilus buitiniam valymui, ypač virtuvei, puikiai tinka valyti lėkštes, puodus, keptuves, kriaukles, virykles, virtuvės reikmenis ir idealiai tinka valyti stalviršį ar kitą metalinę apdailą.

4.Lengva valyti,galite lengvai išvalyti, po naudojimo nuplaukite vandeniu.tada pakabinkite ant kabliuko ir leiskite išdžiūti.palengvina jūsų darbus ir jūsų virtuvė švaresnė.

5. Puikus dydis10 colių bendras ilgis, nerūdijančio plieno vielos yra 4.5 colio, geriau apsaugo rankas nuo nešvarumų ir dėmių bei užtikrina lengvą sukibimą manevruojant vieliniu šepetėliu paviršiams valyti.

Specifikacijos:

100% visiškai nauja kokybė.

Prekės pavadinimas: nerūdijančio plieno keptuvės šepetys

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Dydis: 27 cm / 10.63 colio

Kiekis: 1 vnt

Komplektą sudaro:

1 Vnt nerūdijančio plieno keptuvės šepetys

Nata:

1.Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1 cm / 0,39 "-3 cm / 1,18" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai