8 PCS baseinas Vandens puodelio saugojimas Nešiojamas rėmas nuimamas tinklinis gėrimų krepšelis

€19.70 €28.14

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Plastikinis vandens puodelis Pakabinamas laikiklis Konteinerio kablys virš baseino šoninis gėrimų gėrimų laikymo lentyna, Galima pakabinti ant lauko baseino turėklų.

Aukštos kokybės medžiaga: Mūsų vandens puodelių laikikliai yra pagaminti iš aukštos kokybės plastikinės medžiagos, kuri yra sveika, patvari ir lengvai neišblunka.

Lengva naudoti: Šį baseino gėrimų laikiklį galima lengvai pakabinti bet kur, kur jums patinka, ir jums nereikės jaudintis, kad išsilies gėrimas, nukirpus jį ant baseino baro.

Unikalus dizainas: Puodelio pakabinamas stovas baseinui yra tobulo dydžio jūsų patogiam vežimėliui.

Platus pritaikymas: Šis puodelio laikiklis prie baseino gali būti naudojamas antžeminiams baseinams, vonioms, namams, vonios kambariui, viešbučiui, restoranui ar kitai vietai, kurioje galima laikyti alų, gėrimus, žaislus, puodelius, kremą nuo saulės ir daugelį kitų daiktų.

Puiki dovana: baseino vonios kambario aksesuarai yra praktiški ir patvarūs jūsų vasaros ar rudens naudojimui. Galite nusiųsti juos savo draugui, šeimai, kaimynui ar kitiems.

Spalva: Mėlyna

Medžiaga: plastikas

Dydis: 8.1x7cm

Pakuote sudaro:

8 * Baseino vandens taurė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai