šluostės audinio keitimas daugiafunkcinė šluostė skudurinė šluostė plaunama valymo papildymo šluostė buitiniai valymo įrankiai ir priedai

€2.97 €5.94

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Mop Cloth Replacement
  • Production - Scouring Pad
  • Usage - Floor
  • Item Weight - 20G
  • Material - COTTON
  • Feature - Eco-Friendly
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Galingas valymas: Specialiai sukurti T10, šie šluostės šluostės pakaitalai užtikrina puikų įvairių paviršių valymą. Jie gali lengvai pašalinti nešvarumus, dulkes ir šiukšles, todėl jūsų grindys tampa švarios.

2. Puikus valymo efektyvumas: pagamintas iš mikropluošto medvilnės, mūsų šluostės šluostės pakaitalas yra patvarus ir gali kruopščiai bei efektyviai valyti. Jis efektyviai užfiksuoja ir užrakina nešvarumus ir daleles, palikdamas jūsų grindis be dėmių.

3. Lengva naudoti: Dėl humanizuoto dizaino mūsų šluostės audinio pakeitimas yra labai paprastas įdiegti ir pašalinti, taupant jūsų laiką ir pastangas. Jį taip pat lengva prižiūrėti, nes jį galima lengvai nuplauti ir pakartotinai naudoti.

4. Daugiafunkcinis valymas: Nesvarbu, ar jums reikia šluostyti išsiliejusius skysčius, šluoti sausas šiukšles, ar kovoti su įvairiomis netvarka ir išsiliejimais, šis šluostės audinio pakeitimas gali visa tai išspręsti dėl daugybės valymo funkcijų ir gilaus valymo galimybių.

5. Aplinką tausojantis valymas: Mūsų šluostės audinio pakaitalas yra ekologiškas, daugkartinio naudojimo ir sukurtas taip, kad sumažintų atliekų kiekį ir poveikį aplinkai. Pasirinkę mūsų prieinamą ir apgalvotą produktą, galite sutaupyti pinigų ir priimti tvarius sprendimus savo namams.

Aprašymas:

1. Ieškote daugkartinio naudojimo šluostės audinio pagalvėlių, kurios užtikrintų kruopštų ir efektyvų įvairių paviršių valymą? Mūsų gaminį paprasta įdiegti ir nuimti, todėl gilus valymas yra lengvas.

2. Ilgainiui sutaupykite pinigų naudodami mūsų ekologišką alternatyvą.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Šluostės audinio pakeitimas

2. Produkto medžiaga: mikropluošto medvilnė

3. Produkto dydis: 15 * 14,5 cm / 5,91 * 5,71 colio (apytiksliai)

4. Taikomas gaminio modelis: T10

Pakuočių sąrašas:

1 * Šluostės audinio pakeitimas

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų gaminyje gali būti spalvų skirtumų, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti klaidingas.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai