Virtuvės valymas Sienų valymas Vonia Šepetys Vonios kambarys Tualetas Virtuvės stiklo rankena Kempinė Vonia Apatinė vonia Keraminiai valymo įrankiai

€0.34 €0.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - JETTING
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1.Kempinės su rankena: vonios kambario šveitikliai, daugkartinio naudojimo ergonomiška plastikinė rankena; pripildoma muilu, kad virtuvė išliktų švari; Kietos šveitimo pagalvėlės ant specialaus pluošto, kad būtų užtikrinta papildoma šveitimo galia.

2.Patogus sukibimas: rankena yra patogi, lengvai suimama ir neslysta šlapiomis rankomis.skiedinio kampo krašto šepetys: pasiekite sunkiai valomas vietas su kampo ir krašto detalių šepetėliu.valykite durų langų takelius.lengviau šveisti mūsų valymo šepetėliais mažoms erdvėms.

3. Platus naudojimo spektras: valymo šepetys indams, puodams, keptuvėms, vakarienės lėkštėms, dubenims, puodeliams, taurėms ir kitiems stikliniams indams plauti, kriauklės, vonios vonios, tualeto, dušo, orkaitės, taškinio valymo valymas, pašalina kepimą ant netvarkos, nereikia iš anksto mirkyti.

4. Patvarus ir labai efektyvus valymo kempinės trintukas, patogus dizainas apsaugo jūsų ranką laisvai, kad skalbdami nepanirtumėte į ploviklį ir nešvariai sušlaptumėte.

5.Tinka visiems vonios ir virtuvės reikmenims.pridedant šlapiu, plovikliu, kad būtų galima greitai pašalinti riebalus, dėmes, lipnią netvarką ir šiukšles.

Specifikacija: 100% visiškai nauja kokybė.

Prekės pavadinimas:buitinis valymo šepetys

Medžiaga: PP, pluoštas

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Dydis: 12 cm / 4.72 colio * 8 cm / 3.15 colio

Kiekis: 1 vnt

Komplektą sudaro:

1 Vnt buitinis valymo šepetys

Nata:

1.Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1 cm / 0,39 "-3 cm / 1,18" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai