5 vnt stalčių kilimėlis (150 cm x 45 cm) plaunamas pamušalas popierius, "pasidaryk pats" EVA virtuvės spintelės spintelės lentynos šaldytuvo pagalvėlė

€35.17

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

5 vnt stalčių kilimėlis(150 cm x 45 cm) plaunamas pamušalas popierius, "pasidaryk pats" EVA virtuvės spintelės spintelė Lentynos šaldytuvo pagalvėlė Pjaustymo stalas: Spintelės kilimėlį galima atskirai supjaustyti iki tinkamo dydžio, todėl jį galima tiksliai įdėti į stalčių. Stalčių įdėklas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir išlaikė ilgaamžiškumo testą.

Universalumas: neslystantys kilimėliai gali būti naudojami visuotinai. Jis gali būti naudojamas virtuvės spintelėse, stalčiuose, šaldytuvuose, batų spintelėse ar spintose. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip stalo kilimėlis ar indai.

Lengva valyti: Neslidų kilimėlio stalčių galima lengvai išardyti ir išvalyti. Naudojant kaip stalo kilimėlį, kilimėlį lengva valyti ir plauti.

Dizainas yra paprastas: neslystantis kilimėlis yra skaidrus, todėl jį galima įdėti į visus galimus stalčius, spinteles ir kt.

Baldų apsauga: Stalčių įdėklai apsaugo baldus nuo dulkių, įbrėžimų ir nusidėvėjimo žymių.Stalčių trinkelė yra neslidi, kad daiktai nenuslystų.

dydis: 45x150cm

Medžiaga: EVA

spalva: skaidri

Pakuote sudaro:

5 x Stalčių kilimėlis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai