Kalėdinio vyno butelio megztinis Nykštukas Nykštukas Šampano butelio dangtelis Pagrindinis Kalėdų vakarėlis Vakarienė Darbastalio dekoracijos Šventinis dekoras

€0.68 €1.02

(4 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Polyester / Cotton
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

* Kalėdinio vyno butelio dangtelis yra rankų darbo su išskirtiniu apdirbimu, aukšta skrybėlė pagaminta iš aukščiausios kokybės minkšto veltinio, patvari ir daugkartinio naudojimo. Balta barzda yra pagaminta iš minkšto pliušinio, ilgo ir storo, Tai juokinga ir įdomu.

* Sutirštinto flanelinio audinio kalėdinio vyno butelių dangtelis puikiai tinka standartiniams raudonojo vyno ar šampano buteliams. Pridėkite festivalio išvaizdą prie savo atostogų vakarėlio ir sukurkite stiprią festivalio atmosferą.

* Kalėdinis šampano butelio užvalkalas puikiai tinka kalėdiniam dekoravimui namuose, kavinėje, viešbutyje, bare, restorane, užeigoje ir kt. Įvyniojus šiuos subtilius ir mielus viršelius, jų vynas tampa madingesnis ir vertinamas.

* Vyno butelių dangteliai yra ne tik graži vyno puošmena Kalėdoms, vestuvėms, Naujiesiems metams, vyno degustacijos vakarėliui ir kitiems vakarėliams, bet ir pakeičia labai nuobodžias vyno etiketes ir vyno etiketes.Bet tinka ir visų dydžių butelių dekoravimui pakuoti.

* Šie vyno butelių maišeliai gali būti puiki dovana vyno mylėtojui ir puikiai tinka kalėdinio vyno butelių dekoravimui.jūsų šeimai, draugams ir vyno mėgėjams per Kalėdas.

Specifikacijos:

*Medžiaga: audinys

*Dydis: 39cm (apytiksliai)

*Spalva: (kaip parodyta paveikslėliuose)

Pakuote sudaro:

1 x Kalėdų vyno butelio dangtelis

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Visi atsiliepimai

2023-11-18

/

Pirkėjas

bonitos colores buen tamaño. tal cual las fotos del vendedor


2023-11-18

/

Pirkėjas

buen material bien elaborados


2023-10-10

/

Pirkėjas

Fantastyczna czapeczka na butelkę wina. Jednak cena za tą czapeczkę jest zbyt wysoka.


2023-11-18

/

Pirkėjas

lindos y de buen tamaño


Susiję produktai