Mini išspausti šluostę rankų plovimo nešiojamas mini šluostė sausas ir šlapias naudojimas Savaime suspaustas darbalaukio valymas Nugara šluota stalo reikmenims vonios kambariui

€8.63 €17.27

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Mini Mop
  • Material - chenille
  • Type - Cloth Cover Type
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ši mini valymo šluota yra protingas ir patogus įrankis bet kuriam namų ūkiui. Jis turi minkštą ir subtilią šluostės galvutę, kuri gali pasukti 360 laipsnių kampu ir sulankstyti per pusę. Jis gali nuvalyti bet kokį paviršių 1 perbraukimu ir pasiekti bet kurį kampą . Ant rankenos taip pat yra skylių, leidžiančių jį pakabinti bet kur. Šią mini valymo šluostę lengva naudoti ir laikyti, todėl valymo užduotys bus lengvesnės ir greitesnės.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Mini Mop

Medžiaga: PP + ABS + TPR + guminė medvilnė

Dydis : apie

Išskleisti: 15 * 4.5 * 27.5CM / 5.91 * 1.77 * 10.83 colių

Susitraukimas: 5 * 4.5 * 32.5CM / 1.97 * 1.77 * 12.80 colio

Spalva: pieno žalia

Pakuočių sąrašas:

1 * Mini šluota

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Sausas ir šlapias naudojimas: Ši mini šluota turi kūrybišką dizainą, kuris sugeria dulkes ir dėmes per 1 perbraukimą. Jis gali būti naudojamas tiek šlapiam, tiek sausam valymui, nereikia keisti šluostės galvutės. Tai patogu ir efektyvu bet kokiam paviršiui.

2. Sulankstomas dizainas: Ši mini šluota gali sulankstyti ir susitraukti, kad būtų lengva laikyti ir transportuoti. Tai leidžia išspausti vandenį 1 ranka, nesukeliant nugaros įtempimo. Tai praktiška ir ergonomiška priemonė mažoms erdvėms valyti.

3. Minkšta medžiaga: Ši mini šluota pagaminta iš natūralios ekologiškos medvilnės, kuri yra švelni ir smulki ant jūsų paviršių. Jis visiškai pašalina dulkių ir griovelių dėmes ir padidina valymo efektą, palyginti su įprastomis šluostėmis.

4. Kiekvienas kampas ir įtrūkimas uždengtas: Ši mini šluota gali pasisukti 360 laipsnių kampu ir išvalyti kiekvieną jūsų grindų vietą. Jis turi pasukamą dizainą, kuris užtikrina, kad nebūtų praleistos jokios detalės ir neliktų negyvų vietų.

5.Patogus dizainas: Skylės ant šios mini šluotos rankenos leidžia ją laikyti ant bet kurios sienos ar durų. Tokiu būdu šluostė geriau džiūsta ir vėdina, o tai neleidžia susidaryti kvapams.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai