L formos liniuotė 90 kvadratinių matavimo įrankių dailidžių kampas Protraktorius Įrėminimas Kvadratinis įrankis Akmens pagalbinis pozicionavimo liniuotė

€10.68 €16.44

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ši patvari L kampo liniuotė gali pasigirti dilimui atspariu dizainu ir HD skale su keliomis skalėmis tiksliems matavimams. Jį lengva užsegti ir jis puikiai tinka naudoti dėžutėse, paveikslų rėmuose, spintelėse ir išoriniuose kampuose.

Produkto medžiaga: ABS

Produkto specifikacijos: 3 coliai, 4 coliai, 6 coliai, 8 coliai

Gaminio svoris: 13g, 43g, 145g, 262g, fiksavimo spaustukas 61g/vnt

Produkto naudojimas: Tinka medinių lentų, uolienų plokščių, akmens ir kitų medžiagų montavimo pagalbai ir pozicionavimui.

Produktų sąrašas:

Stačiakampis ieškiklis x1

Spaustukų fiksavimas x2

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Inžinerinio lygio ABS: Mūsų dešiniojo kampo ieškiklis gali pasigirti patvaria inžinerinio lygio ABS medžiaga, kuri yra atspari dilimui, nerūdijanti ir daugkartinio naudojimo, kad būtų užtikrintas ilgalaikis patikimumas tiksliems matavimams.

2.Greitas ir efektyvus: lengvai išmatuokite ir sulygiuokite kampus naudodami aiškią ir lengvai skaitomą HD skalę mūsų dešiniojo kampo ieškiklyje. Puikiai tinka įvairiems projektams.

3. Patobulinti projekto rezultatai: Jo kelių kampų skalė matuojama tiksliai, o šalia centro yra 45 ir 22.5 skalės, kad būtų galima remtis ir suderinti universaliuose projektuose, nuo dailidžių ir medžio apdirbimo iki įvairių "pasidaryk pats".

4. "Science Groove": mūsų stačio kampo ieškiklis gali pasigirti novatorišku griovelio dizainu, kuris užtikrina tikslų išlygiavimą be jokio perjungimo. Lengvai užspaudžiama funkcija palengvina valdymą viena ranka, todėl jūsų darbas tampa greitesnis ir be rūpesčių.

5. Daugiafunkcinė liniuotė: Ji žymi stačiu kampu, greitai matuoja ir tvirtina vėją, leidžiančią efektyviai užspausti dėžes, rėmus, spinteles ir išorinius kampus, plačiai naudojamus įvairiose srityse.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai