Elektrinis dantų pastos dozatorius su jutikliu Automatiniai pakabinimo reikmenys suaugusiems Vaikų vonios kambario dantų valymas

€7.70 €11.67

(1 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Plastic
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Elektrinis dantų pastos dozatorius su jutikliu Automatiniai pakabinami reikmenys suaugusiems Vaikų vonios kambario dantų valymas

OOTDTY

Savybės: visiškai nauja ir aukštos kokybės

Technologinės naujovės: Išmanusis elektrinis dantų pastos dozatorius skiriasi nuo tradicinio rankinio dantų pastos dozatoriaus. Jis naudoja jutiklį darbui ir turi humanizuotą pažangų dizainą. Kol švelniai įkišate dantų šepetėlį, tikrai galite automatiškai išspausti dantų pastą, taip pagerindami šepetėlio patirtį ir gyvenimo kokybę.

Patvari medžiaga: Elektrinis oothpaste dozatorius pagamintas iš ekologiškų medžiagų. Jis turi USB įkrovimo prievadą ir turi 1200 mAh ličio bateriją saugojimui. Nereikia keisti akumuliatoriaus. Jis gali būti naudojamas vieną mėnesį po įkrovimo.Be tiesioginio kontakto ir suspaudimo rankomis, galite kaskart išspausti tikslią dantų pastą, taupydami vietą ir išlaikydami kriauklę švaresnę ir tvarkingą.

Platus naudojimas: "Smart" dantų pastos dozatorius gali būti naudojamas jūsų vonios kambaryje, tualete, tinkamas naudoti šeimai, ypač vaikams, nebegalite jaudintis dėl problemų ir atliekų, kurias sukelia vaikai, spaudžiantys dantų pastą. Išskirtinė išvaizda taip pat gali pridėti gražų peizažą jūsų vonios kambariui, kuris suteiks jums patirties.

Lengva montuoti: Jis gali būti montuojamas ant sienos arba pastatytas ant stalo. Pakabinamą dizainą galima bet kada nuimti, kad būtų galima įkrauti ir išvalyti dantų pastos dozatorių. Ant nugaros yra lipni juosta, Tiesiog priklijuokite ją ant sienos, Nėra lengva nukristi ir nereikia būti ant sienos Gręžimas, lengvas montavimas, tvirtas tvirtinimas, sienos nesulaužys.

Puiki dovana: Tai puiki dovana draugams.

Specifikacijos: Medžiaga: plastikas

Stilius: -1

Dydis: apie 7x13.7cm / 2.76x5.39in

Pasirenkamos spalvos: balta / juoda

Kiekis: 1Pc

Komplektą sudaro: 1xElectric dantų pastos dozatorius (kitų priedų demonstracija paveikslėlyje nepridedama.)

Pastaba: leiskite 0–1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Žymos: electric toothpaste dispenser

Visi atsiliepimai

2023-08-25

/

Pirkėjas

Only used it for a couple of days, but the quality seems great


Susiję produktai