Naminių gyvūnėlių plaukų valiklis Volelis Mielas valiklis Valiklis Šepetys Kailio valiklis Šuo Kačių gyvūnai Plaukų šepetys Automobilio drabužiai Kušetė Sofa Kilimai Šukos

€5.39 €7.70

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - "Car Travel Accessories "
  • Origin - Mainland China
  • Material - Plastic
  • Type - Dogs

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų kačių plaukų valiklis puikiai tinka efektyviam baldų, drabužių ir kilimų valymui. Jį patogu laikyti, lengva valyti ir jis turi lengvai atidaromą dangtį plaukų šalinimui. Mėgaukitės išsamesniu valymu be jokio vargo. Atsisveikinkite su naminių gyvūnėlių plaukais su mūsų kačių plaukų valikliu!

Specifikacijos:

Medžiaga: PP, poliesterio šilkas

Spalva: oranžinė, violetinė

Gaminio dydis: 15x18x6.8cm/5.91x7.09x2.68in

Gaminio svoris: 139g

Pakuočių sąrašas:

Daugkartinio naudojimo pūkelių voleliai*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Efektyvus valymas: patirkite puikų plaukų šalinimą naudodami mūsų daugkartinio naudojimo pūkelių volelius su dvigubo veikimo technologija. Pašalina plaukus efektyviau nei bet kada anksčiau, sumažindamas valymo rūpesčius, kad valymas būtų efektyvesnis.

2.Aukštos kokybės medžiaga: Mūsų daugkartinio naudojimo pūkų volelis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų - PP ir poliesterio šilko - mišinio, kuris be vargo pašalina pūkelius, dulkes, plaukus ir trupinius nuo drabužių, baldų ir automobilių sėdynių. Dėl patogios rankenos ir paprasto valdymo valymas palengvina valymą.

3. Lengvas valymas: Mūsų daugkartinio naudojimo pūkelių voleliai yra lengvai valomi ir užtikrina sveikus bei higieniškus rezultatus. Galite juos nuplauti vandeniu ir muilu, ir jie bus paruošti kitam naudojimui. Nereikia švaistyti pinigų kitiems pūkelių ritinėliams, kurie kenkia aplinkai.

4.Store Talpa: Mūsų daugkartinio naudojimo pūkelių volelis gali pasigirti didelės talpos laikymo vieta, kuri be vargo surenka plaukus ir dulkes, neleisdama jiems išskristi. Atidaryti dangtį 1 ranka, kad pašalintumėte šiukšles, lengva, nereikia švaistyti popieriaus ar baterijų. Jaunikis lengvai ir tvariai.

5.Patobulinta aprėptis: Dėl išplėsto dizaino mūsų daugkartinio naudojimo pūkų volelis užtikrina greitesnį ir platesnį valymą. Su naujai padidintu pločiu jis pašalina plaukus, dulkes ir pūkelius, likusius be jokio vargo. Nustokite švaistyti laiką ir pinigus lapams ir baterijoms.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai