Neperšlampamas LED saulės žemės šviesa Gyvūnų letenų spausdinimas Dekoratyviniai kraštovaizdžio žibintai Lauko sodo terasa Tako apšvietimas

€13.07 €29.04

(1 Klientų Atsiliepimai)
  • Body Material - Plastic
  • Usage - HOLIDAY
  • Certification - NONE
  • Protection Level - IP65
  • Model Number - Solar LED Light
  • Is Bulbs Included - No
  • Origin - Mainland China
  • Power Source - Solar
  • Brand Name - AOKAILA
  • Support - Dropshipping/Wholesale

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Neperšlampamas LED saulės žemės šviesa Gyvūnų letenos spausdinimas Dekoratyviniai kraštovaizdžio žibintai Lauko sodo terasa Tako apšvietimas

Ženkleliai: 1、Energijos taupymas: Šie letenų spausdinimo saulės žibintai yra varomi saulės energija ir gali taupyti elektros energiją. Jie turi 300 mAh bateriją, kuri dienos metu gali įkrauti 8 valandas, o naktį užsidegti 8–10 valandų.

2、Atmosferos gerinimas: Nesvarbu, ar norite sukurti jaukią, energingą ar romantišką atmosferą savo sode, šie letenų spausdinimo saulės žibintai gali padaryti viską. Dėl baltų LED žibintų ir kūrybingos šunų letenų atspaudo formos jie suteikia jūsų lauko erdvei žavesio ir asmeniškumo. Juoda bazinė spalva taip pat leidžia jiems išsiskirti ir atspindėti vienas kitą.【331/500】

3、Lengva ir patogu: Šiuos letenų spausdinimo saulės žibintus labai lengva įdiegti ir naudoti. Norint juos nustatyti, jums nereikia jokių įrankių ar laidų.Tiesiog įkiškite juos į žemę sodo kuolu ir įjunkite saulės kolektoriaus jungiklį. Jie automatiškai įsijungs arba išsijungs pagal apšvietimo sąlygas.

4、Gerai pagaminti: Šie pėdų spausdinimo saulės žibintai yra pagaminti taip, kad tarnautų ir atlaikytų bet kokias oro sąlygas. Jie turi IP65 vandeniui atsparų lygį ir vandeniui atsparų dizainą, kuris apsaugo juos nuo lietaus, sniego ir šalčio. Jie taip pat neperkaista po ilgo naudojimo, todėl yra patogūs ir saugūs.

5、Universalus ir žavingas: Šie letenų spausdinimo saulės žibintai tinka bet kuriai lauko erdvei. Juos galite naudoti papuošdami savo kiemą, gėlyną, taką, veją ar bet kur, kur jūsų kieme yra dirvožemio. Jie pridės charakterį ir linksmybes tvorai ar sodui su savo mielu ir ryškiu dizainu.

Aprašymai:

"Paw Print" saulės žibintai - pridėkite žavesio ir romantikos savo kiemui

Ieškote būdo, kaip praskaidrinti savo lauko erdvę žavingomis ir ekologiškomis šviesomis? Neieškokite daugiau nei šios letenos spausdina saulės žibintus!

Šie žibintai maitinami saulės energija, todėl jums nereikės jaudintis dėl baterijų ar sąskaitų už elektrą. Jie automatiškai įsijungia sutemus ir išsijungia auštant, todėl yra patogūs ir patogūs.

Juos galite lengvai įdiegti bet kurioje dirvožemio vietoje, pvz., Terasoje, gėlių lovoje, takuose ar vejoje. Jie suteiks jūsų tvorai ir sodui charakterio ir linksmybių su savo mielu ir įnoringu dizainu.

Šie žibintai taip pat puikiai tinka sukurti romantišką atmosferą jūsų ypatingoms progoms. Įsivaizduokite, kaip būtų miela mėgautis vakariene žvakių šviesoje ar jaukia naktimi po žvaigždėmis su šiomis letenomis margintomis saulės lemputėmis!

Nepraleiskite progos įsigyti šių letenų spausdinimo saulės žibintų ir paversti savo kiemą stebuklinga ir kerinčia vieta.Užsisakykite savo šiandien ir mėgaukitės svečių komplimentais!

Specifikacijos:

Dydis: lempa 9x8,6cm / 3,54x3,39inch (daugiau informacijos žr. paveikslėlyje)

Medžiaga: ABS + PC

Šviesos spalva: balta LED šviesa

Neperšlampamas: IP65

Baterija: 300mAh

Saulės kolektorius: 2V / 80mh polikristalinis silikonas

Lempos korpuso šviesos šaltinis: 4 LED lempos karoliukai

Apšvietimo laikas: tvarus 8-10 val.

Pakuočių sąrašas:

1 * "Paw Print" saulės žibintų

rinkinys

Visi atsiliepimai

2023-08-18

/

Pirkėjas

Love these looks great in the yard!


Susiję produktai