Memo Pad 3d Notepad Mini Mosque Model Paper Carving Art Year Dovanų priedai Popierius Nauji dekoravimo užrašai Lipnus biuras N4t7

€11.25 €22.51

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

specifikacija

Pavadinimas: pink castle with lights 3D paper craft notepad

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: ekologiškas popierius, akrilas, LED žibintai

Dydis: 8 * 8 * 4 cm / 3.14x3.14x1.57 colių

Puslapiai: 150

Aprašymas

MEDŽIAGOS MEDŽIAGA: Mūsų 3D užrašų knygelė pagaminta iš aukštos kokybės specialaus ekologiško popieriaus, demonstruojanti išskirtinės popieriaus skulptūros meną per spalvingą dekoratyvinį popierių ir įspūdingas formas. Dėmesys detalėms suteikia unikalaus žavesio, kuris tikrai patrauks kiekvieno akį.

UNIKALUS DIZAINAS: Mūsų 3D užrašų knygelėje yra gražus užburtas pilies dizainas, kuris palaipsniui atsiskleidžia, kai nuplėšiate kiekvieną puslapį. Tai suteikia jūsų kasdieniams planams žavesio ir tarnauja kaip nuostabus meno kūrinys ir kolekcionuojamas.

"Pasidaryk pats" patirtis: patvarus popierius, popierinių kortelių amatas, sklandi rašysena, nėra rašalo nutekėjimo. Tai "pasidaryk pats" rankų darbo dovana su kolekcine verte ir suvenyru.

PLAČIAI NAUDOJAMAS: Ši užrašų knygelė yra ne tik praktiškas savaitinis kalendorius gimtadieniams ir įvykiams žymėti, bet ir veikia kaip rašiklio laikiklis, žymė, stalo kalendorius ir dekoratyvinis daiktas. Jis tinka bet kokiai progai ir gali būti naudojamas įvairiems tikslams.

UNIKALI DOVANA KIEKVIENAM: Kiekviename rinkinyje yra "Pink Castle 3D Notepad" (150 puslapių), akrilo dovanų dėžutė ir yra kruopščiai supakuota, kad produktas būtų nesugadintas, todėl jis taip pat yra idealus dovanų pasirinkimas.

Produktų sąrašas:

1*3D užrašų knygelė

1* ekrano dėžutė

1*Dovanų dėžutė

Sveiki, vaikinai, ačiū, kad apsilankėte mano parduotuvėje. Norėdami gauti daugiau informacijos apie prekes, galite susisiekti su mumis. Geros dienos!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai