Daugiafunkcinis gręžimo bitų šlifavimo galąstuvas, gręžimo bitų galąstuvas, gręžimo poliravimo ratas Deimantinis rankinis gręžtuvo galandimo nešiojamasis įrankis

€12.98 €17.31

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Usage - Home DIY
  • Origin - Mainland China
  • Power Source - Electricity
  • Type - Mini Grinder
  • Brand Name - isfriday
  • Model Number - Drill Bit Grinding Sharpener

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Grąžtų galandimas gali padėti pagerinti jūsų darbo efektyvumą ir sutaupyti pastangų.

Aštrus grąžtas gali padaryti skylę per trumpesnį laiką ir be pastangų, o nuobodus grąžtas kainuoja daugiau laiko ir pastangų.

Grąžto galandimas per 5 sekundes!

Šis daugiafunkcinis gręžimo bitų galąstuvas yra idealus įrankis greitai ir lengvai galąsti grąžtus. Jis maitinamas elektriniais grąžtais ir tinka visų tipų grąžtams, tokiems kaip greitaeigis plienas, karbidas, sukimas ir kobaltas. Jis taip pat gali būti naudojamas kitiems įrankiams, tokiems kaip virtuvės peiliai ir kt.

Funkcijos

* Lengva naudoti: Šis grąžto galąstuvas yra lengvai naudojamas ir nereikalauja specialių įgūdžių ar žinių. Jame yra du deimantiniai šlifavimo diskai, kurie leidžia vienu metu pagaląsti ir šlifuoti du bitus.

* Universalus: Šis galąstuvas gali būti naudojamas visų tipų grąžtams, taip pat kitiems įrankiams, tokiems kaip peiliai, virtuviniai peiliai ir kt., Galandti.

* Patvarus: Galąstuvas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl yra patvarus ir ilgaamžis. "Diamond" šlifavimo diskų lakštai yra atsparūs dilimui ir nėra lengvai deformuojami.

* Kompaktiškas: grąžtų galąstuvas yra lengvas ir kompaktiškas, todėl jį lengva laikyti ir transportuoti. Puiki dovana vyrams, tėvams ir amatininkams.

Specifikacijos

Korpuso medžiaga: nailonas

Šlifavimo rato lakštas: deimantas

Spalva: Juoda, Oranžinė

Dydis: 11 * 7 * 6 cm

Komplektą sudaro: 1 * Daugiafunkcinis gręžimo antgalio šlifavimo galąstuvas

Nata

Prašome leisti nedideles matavimo paklaidas, atsirandančias dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėliuose rodomos spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai