Heavy Duty Clear Golf Bag Dustproof Bag, Golf Rain Cover Club Krepšiai Patvarus dulkėms atsparus dangtelis Golfo krepšio priedai

€2.72 €3.54

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Sagties dizainas: Golfo krepšyje telpa 2 kamuoliukai, metalinis sagties užsegimas užtikrina lengvą ir saugų uždarymą, o golfo krepšį galima pritvirtinti prie golfo krepšio ar diržo išorės.

Tvirtas ir patvarus: Šis golfo krepšys yra tvirtas ir patvarus ilgalaikiam naudojimui, pagamintas iš geros kokybės PVC medžiagos, jį nėra lengva sugadinti ir jis turi ilgą tarnavimo laiką.

Lengva naudoti: Galite lengvai naudoti mūsų golfo krepšį, mini kompaktiškas skaidrus golfo krepšys yra lengvas, nešiojamas ir patvarus, lengvai naudojamas ir gali būti pritvirtintas prie kuprinės ar diržo.

Platus pritaikymas: Golfo krepšiai dažnai naudojami ne tik kamuoliukams laikyti, bet ir golfo treniruotėms, varžyboms ir treniruotėms su įvairiomis programomis.

Tobula dovana: Šis golfo krepšys yra puiki dovana draugams ir šeimos nariams, mėgstantiems žaisti golfą, būtina golfui ir puikiai tinka draugams ir artimiesiems per gimtadienius, Kalėdas ar kitas šventes.

Specifikacijos:

Medžiaga: PVC

Spalva: skaidri / juoda / geltona / mėlyna / spalvinga

Pakuotės svoris: apie 35 g

Dydis: apie 9x4.5x4.3cm / 3.54x1.77x1.69in

Komplektą sudaro:

1Pc mini golfo krepšys

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidą dėl rankinio matavimo. Prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai