kinų šaškės Nustatykite medinius kinų šaškių žaislus su spalvingais kaiščiais strategija Šeimos stalo žaidimas Lavinamasis šaškių stalo žaislas

€7.29 €11.21

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Wooden
  • Model Number - Chinese Checkers Board Game
  • Age - >6 Years
  • Type - Chessboard
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų kinų šaškių žaidimo rinkinys puikiai tinka šeimos pramogoms! Turėdami daug ryškių spalvų, galite mėgautis kokybišku laiku ir pagerinti reakcijos greitį. Pagaminta atsižvelgiant į saugumą ir aplinkos apsaugą. Puikiai tinka gimtadieniams ar bet kokiai progai.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kinijos šaškių stalo žaidimas

Produkto medžiaga: medinė

Produkto pakuotė: spalvota dėžutė

Produkto dydis: apie 20x22.5x1.5cm / 7.87x8.86x0.59 colių

Produkto spalva: atsitiktinė

Taikoma: tinka vyresniems nei trejų metų

vaikams Funkcija: Tėvų ir vaikų sąveika, skatinti mąstymą ir loginius gebėjimus

Pakuočių sąrašas:

1 x Kinų šaškių stalo žaidimas

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau produkto informacijos

1.Patobulinti vizualiniai įgūdžiai: Patirkite naują linksmybių lygį su šiuo kinų šaškių stalo žaidimu, kuris gali pasigirti daugybe patrauklių spalvų, kad lavintų spalvų atpažinimą ir atmintį, tuo pačiu provokuodamas vaikų vizualinį smalsumą.

2.Mėgaukitės šeimos klijavimu: suartinkite savo artimuosius naudodami šį kinų šaškių stalo žaidimą. Palydėkite savo vaikus į smagias varžybas ir mėgaukitės laiku, stiprindami abipusius jausmus ir tėvų bei vaikų bendravimą.

3. Aukštos kokybės ir saugus: mūsų kinų šaškių stalo žaidimas yra pagamintas iš patvarios medinės medžiagos, suteikiančios tvirtą ir saugią žaidimo patirtį vaikams. Jo lygūs, be įbrėžimų paviršiai užtikrina saugumą ir aplinkos apsaugą, o naudojami dažai yra bekvapiai ir pagaminti iš nekenksmingų medžiagų.

4.Patobulintas mokymasis: Pagerinkite loginį mąstymą, reakcijos greitį ir strateginius gebėjimus naudodami kinų šaškių stalo žaidimą.Pratimų stebėjimas ir bendradarbiavimas su kitais, socialinių įgūdžių stiprinimas.

5.Prasminga dovana: Žaismingas ir puikiai tinkantis bet kokio amžiaus žmonėms, kinų šaškių stalo žaidimas yra įdomus ir edukacinis būdas sustiprinti strateginį mąstymą ir socialinius įgūdžius. Nustebinkite draugus unikalia ir apgalvota dovana per jų gimtadienį ar bet kokia ypatinga proga, įskaitant Kalėdų ar Velykų žaidimų vakarus.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai