Ančių žvejybos masalas Plūduriuojantis plaukimo masalas bosinėms antims Viršutinio vandens žvejybos masalas Minkštas masalas Maudymosi kostiumėliai Plaukiojantys masalai

€12.24 €17.49

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Position - Management Field
  • Model Number - Duck Fishing Lure
  • Category - Granular
  • Type - SOFT BAIT
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis tikroviškas ančių žvejybos masalas puikiai tinka tam, kad žuvims būtų sunku atsispirti. Jis pagamintas iš lengvų medžiagų ir gali būti dedamas į pelkes, ežerus ar nendres, kad būtų maksimaliai efektyvus. Net veikia kaip naminių gyvūnėlių kramtymo žaislas arba kaip dekoratyvinis gabalas jūsų tvenkinyje namuose ar sode.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Populiariausi vandens žvejybos masalai

Medžiaga: EVA

Pakuočių sąrašas:

1* Populiariausi vandens žvejybos masalai

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Išskirtinis dizainas: Mūsų viršutiniai vandens masalai pasižymi ryškiomis spalvomis ir tikroviškomis gyvūnų formomis, dėl kurių juos sunku atskirti nuo tikro grobio. Jie pritraukia daugiau žuvų ir sukuria daugiau streikų.

2.Atsparus ir tvirtas: Šie viršutiniai vandens masalai yra meistriškai pagaminti iš EVA medžiagos ir yra atsparūs vandeniui bei įkandimams, užtikrinantys patvarumą ir klestinčias žvejybos ekspedicijas.

3. Platus pritaikymas: patirkite mūsų viršutinio vandens masalo universalumą, kad galėtumėte gaudyti grobį visose aplinkose. Pritraukia daugybę plaukiojančių paukščių, tokių kaip žąsys ir balandžiai, taip pat antis, plaukiančias ant žemės ar vandens. Padarykite kiekvieną kelionę sėkmingą, gausiai grąžindami gerai prižiūrimą žaidimą.

4. Pridėkite žavesio savo lauke: papuoškite savo sodą ar tvenkinį šiais elegantiškais vandens masalais. Šios tikroviškos žuvies kopijos suteikia jūsų lauko erdvei lengvo žavesio ir grožio, sukurdamos raminančią atmosferą. Patirkite gamtos ramybę ir sustiprinkite savo lauko rojų su šiais nuostabiais masalais.

5.Žavinga dovana: Viršutinis vandens masalas yra gražiai pagamintas ir puikiai tinka rinkti.Tai unikali dovana draugams, kad praskaidrintų jų gyvenimą, taip pat gali būti naudojama kaip kramtomasis žaislas naminiams gyvūnėliams.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai