Dinozaurų smiginio lenta su lazdų kamuoliukais Vaikų smiginio lenta Lipnus kamuolys Lauko sodo kojinių užpildai Vidaus lauko žaidimų žaislai

€7.71 €17.13

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Su mieliausiais dinozaurų animacinių filmų vaizdais šį žaislą galima šaudyti rankomis, kad būtų galima smagiai žaisti. Dėl gero patvarumo jis puikiai tinka žaisti su šeima ar draugais ir tikrai suteiks laimės visiems.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Produkto dydis: apie 20.5x20.5x13cm / 8.07x8.07x5.12 colių

Taikomas amžius: 3 metai+

Vietų sąrašas:

1 komplektas* Smiginio stalo žaislas

vaikams 6* kamuoliukai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Works Puikūs produktai: Mūsų žaislinis smiginio stalo žaislas vaikams užtikrina įdomią mokymosi patirtį jūsų vaikams. Jame yra žavingų dinozaurų vaizdų su ryškiomis spalvomis, kad patrauktų jų dėmesį.

2. Lengvas valdymas: galite pasukti "Dart Board Kids" žaislą, kad paleistumėte kamuolį. Jūsų vaiko rankų ir akių koordinaciją galima lavinti nešiojant taikinio plokštelę ant kūno arba prilipus prie sienos.

3.Last as Long: Mūsų "Dart Board Kids" žaislai, pagaminti iš patvarios ABS medžiagos, skirti ilgalaikiam naudojimui, užtikrinant patikimą veikimą valandomis. Minkšti smiginiai ir lygūs ratlankiai leidžia vaikams saugiai žaisti, todėl tėvai yra ramūs.

4.Vaiko ir tėvų sąveika: Šis smiginio stalo žaislas yra ne tik įdomus ir saugus, bet ir puikus būdas sustiprinti tėvų ir vaikų santykius ar draugystę. Galite žaisti su savo šeima ar draugais ir ugdyti komandinio darbo dvasią, tuo pačiu mėgaudamiesi žaidimu.

5.Tinkama dovana: Suteikite laimės vyresniems nei 3 metų vaikams su šia smiginio lenta vaikišku žaislu, puikia dovana gimtadieniams, Kalėdoms ir vaikų dienai.Ši graži dovana suteikia linksmybių ir skatina rankų ir akių koordinaciją bei sportinius įgūdžius.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai