4K HD medžioklės tako gaudyklės kamera naktinio matymo WiFi saulės kolektorius maitinamas vaizdo įrašas atsparus vandeniui IP66 laukinės gamtos kameros judesys aktyvuotas

€86.58 €194.33

(4 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

4K HD medžioklės tako gaudyklės kamera naktinio matymo WiFi saulės kolektorius maitinama kamera vandeniui atspari IP66 laukinės gamtos kamera Įjungtas

judesys Funkcijos:

Tai tikrai revoliucinis tako kameros dizainas. Integruota saulės kolektorių technologija reiškia, kad dienos, kai buvote bandomojo fotoaparato akumuliatoriaus veikimo laiko vergas, baigėsi. Vidinę ličio bateriją maitina saulės kolektorius, o tai reiškia, kad potencialiai neribotas baterijos veikimo laikas yra pasiekiamas.

*Integruota saulės baterijų technologija

Kamera įdiegia integruotą saulės baterijų technologiją. Neribotas akumuliatoriaus veikimo laikas yra pasiekiamas naudojant įkraunamą ličio bateriją ir saulės kolektoriaus įkrovimo galią.

* 4K ryškesnis vaizdo įrašas ir 30 MP aiškesnė nuotrauka

Ši medžioklės kamera užfiksuoja 4K vietinį vaizdo įrašą ir 30 MP aiškų vaizdą, kai aptinkamas judesys.Įkraunama "Wi-Fi" tako kamera gali suteikti daugiau aukštos kokybės detalių dieną ir naktį (nespalvota naktį). Vaizdo įrašas yra MP4 formato, labiau suderinamas su bet kuriais grotuvais.

*"Bluetooth" "WiFi" ryšys ir programos valdymas

Ši saulės kolektoriaus tako kamera turi wifi Bluetooth funkciją, kuri leidžia peržiūrėti ir atsisiųsti nuotraukas ir vaizdo įrašus į APP (Hunting Camera 4K) išmaniajame telefone. Turėsite lengvesnę prieigą prie savo įrašų. Taip pat galite pakeisti tako kameros nustatymus pagal savo poreikius programoje. (Patarimai: "Wi-Fi" nėra namų "Wi-Fi", pati kamera turi "Wi-Fi". Tako kameros "Wi-Fi" ryšys turi atstumo ribą.)

* Apšvietimo greitas paleidimo greitis

0,3 sekundės kamera siūlo greičiausią paleidimo greitį, kokį tik galite rasti. Tai reiškia, kad saulės kolektoriaus tako kamera išeina iš miego režimo ir užfiksuoja vaizdą greičiau nei bet kuri kita kamera.Tai reiškia daugiau nuotraukų apie tai, kas esate, ir mažiau tuščių kadrų.

*Sumažinkite žmogaus poveikį

Niekas neturi įtakos žaidimui, kurį medžiojate labiau nei žmogaus spaudimas. Galimybė mažiau lankytis fotoaparate, nes jums nereikia jaudintis dėl akumuliatoriaus veikimo laiko, reiškia, kad tol, kol galėsite kontroliuoti smalsumą apie tai, kas yra toje kortelėje, galėsite netrikdyti srities.

*Taupykite laiką ir pinigus

Tai gali sutaupyti laiko ir pinigų, nes sutaupysite kelionių į fotoaparato baterijas aptarnavimo, taip pat sutaupysite pačių baterijų kainą. Laikui bėgant galite sutaupyti šimtus tik baterijose.

Specifikacijos:

Nuotraukų raiška: 30MP,24MP, 20MP, 16MP, 12MP

Vaizdo įrašo skiriamoji geba:

4K(3840*2160 ; 30 kadrų per sekundę), 2K (2560 x 1440, 30 kadrų per sekundę), 1296P (2304 x 1296,30 kadrų per sekundę)

Naktinio matymo atstumas: 65FT (20m)

IR blykstė: 36 vnt infraraudonųjų spindulių šviesos diodai (850 nm / 950nm pasirinktinai)

Ekranas: 2.0" spalvotas TFT LCD ekranas

Atsparus vandeniui: IP66

Pakuočių sąrašas:

1 * "Trail" kamera, 1 * USB kabelis, 1 * srieginis trikojis, 1 * tvirtinimo diržas, 1 * vartotojo vadovas, 3 * varžtai

Visi atsiliepimai

2024-01-03

/

Pirkėjas

Ok tutto bene.


2023-10-05

/

Pirkėjas

Schnelle Lieferung gut Kamera, einfach App zu installieren 😉


2023-10-06

/

Pirkėjas

Quality processing, nice picture, and fast delivery.


2023-12-06

/

Pirkėjas

la camara muy bien, el paquete llego mas tarde, el transportista de aqui muy mal.


Susiję produktai