Pakaitinis oro kepimo krepšys Ninja Foodi SP101 SP100,SP101B1,SP101C oro gruzdintuvės orkaitė

€12.59 €23.76

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pakaitinis oro kepimo krepšelis "Ninja Foodi SP101 SP100,SP101B1,SP101C Oro gruzdintuvės orkaitė, suderinama su "Ninja Foodi" modeliais SP101, SP100,SP101B1,SP101C. Pakaitinio kepimo ore krepšelio dydis yra 13,27 x 13,5 colio.

Oro gruzdintuvės krepšys pagamintas iš maistinio nerūdijančio plieno, kuris yra stiprus, patvarus ir atsparus karščiui.

Optimalus oro cirkuliacijos dizainas - Oro gruzdintuvės krepšelio tinklelis, skirtas užtikrinti optimalią oro cirkuliaciją, kad maistas būtų šildomas tolygiai ir cirkuliuotų, kad būtų traškesnis, sveikesnis ir skanesnis.

Pakaitinis oro kepimo krepšelis puikiai tinka kepti maistą, kepti mėsą ir kepti užkandžius, oro kepimo krepšelis alse gali būti naudojamas vaisių, mėsos dehidratacijai.pavyzdžiui, kepti traškią vištieną, gruzdintas bulvytes, picą, svogūnus, vištienos sparnelius, kepsnį ir keptas daržoves kelis maisto produktus.

Lengva valyti - mūsų priedai "Ninja Foodi" oro kepimo orkaitė yra lengvai valoma ir tinkama plauti indaplovėje, net jei tinklinis krepšelis prilimpa šiek tiek maisto, bet po greito mirkymo, jis atėjo iš karto, o tai suteikia švarų greitai ir lengvai, kad būtų patogiau.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuote sudaro:

1 x oro gruzdintuvės krepšys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai