Įkraunama žvejybos plūdės baterija Įkraunama ličio baterija Žvejybos plūdės elektroninis įkroviklis LIR316 elektroninės plūdės

€3.89 €5.55

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Atnaujinkite savo žvejybos žaidimą su mūsų įkraunama žvejybos plūdės baterija.Ši baterija šviečia ryškiau ir tarnauja ilgiau nei įprastos baterijos, todėl puikiai tinka visiems žvejybos entuziastams. Jis taikomas visiems USB maitinimo adapteriams, užtikrinant patogumą ir nepertraukiamą žvejybą. Šiame rinkinyje yra viskas, ko reikia sėkmingai ir maloniai patirčiai.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Rechargeable Float Battery Charger

Įrengta baterija: LIR316

Baterijos dydis: 3x16mm / 0.12x0.63in

Įkrovimo laikas: 8-12h

Naudojimo laikas: 15-20h

Įkrovimo būdas: USB

Įkrovimo sąsaja: 2

Pakuočių sąrašas:

Įkroviklis*1

Baterija*2

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Maitinimo sprendimas: mūsų žvejybos plūdės baterija suteikia greitą ir saugų įkrovimo sprendimą, kuris yra galingas ir efektyvus. Integruota apsaugos grandinė užtikrina saugumą ir ilgaamžiškumą, todėl ji yra gyvybiškai svarbi visų jūsų žvejybos nuotykių palydovė.

2. Ilgalaikis veikimas: Naudodami išskirtinį mūsų žvejybos plūduriuojančios baterijos 15–20 valandų naudojimą, galite visą dieną važiuoti be įkrovimo. Jis sukurtas taip, kad tarnautų ilgai, naudojant tik patvarias ir perdirbamas medžiagas.

3. Galingas našumas: puikiai tinka žvejybos entuziastams, nes užtikrina ciklinį dvigubą įkrovimą. Jis suderinamas su visais USB maitinimo adapteriais ir gali būti įkraunamas naudojant įvairius įrenginius: nešiojamąjį kompiuterį, automobilinį įkroviklį, stalinį kompiuterį ir maitinimo bloką.

4.Praktiškas baterijų rinkinys: laikykite savo žvejybos plūdę įjungtą valandų valandas naudodami mūsų žvejybos plūdės baterijų rinkinį. 4 skylių USB įkrovimo galvutė ir dvi LIR316 įkraunamos baterijos yra efektyvus energijos sprendimas, o dvi įkroviklio įkrovimo ir laikymo angos suteikia papildomo patogumo.

5. Lengvas transportas: Žvejybos entuziastai, pakelkite savo naktinę žvejybą į kitą lygį su mūsų lengvai nešiojama žvejybos plūdės baterija. Sukurtas taip, kad būtų mažas ir lengvas, jis yra puikus būtinas priedas jūsų žvejybos nuotykiams.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai