1Pc žaidimai Apšviestas klavišų dangtelis Cat Paw Mielas "pasidaryk pats" klavišų dangtelis mechaninėms klaviatūroms Personalizuotas skaidrus krištolo klavišų dangtelis

€2.48 €3.71

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Key Caps
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - KOQZM

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

1. Lengva įdiegti: "Cat Claw" klavišų dangteliai yra paprasto ir lengvai naudojamo dizaino ir gali būti lengvai montuojami bet kokio standartinio dydžio klaviatūroje tiesiog paspaudus.

2. Unikalus dizainas: Vartotojams, kurie mėgsta kates ir turi asmenybę, jis turi unikalią katės nago formą, dėl kurios jų klaviatūra atrodys unikali.

3. Pagerinkite spausdinimo efektyvumą: Lazerinis dizainas padaro simbolius ar raides aiškiau matomus, sumažindamas galimybę paspausti netinkamą klavišą.

4. Pagerintas patvarumas: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinantis, kad jis gali atsispirti kasdieniam nusidėvėjimui ir pailginti gaminio tarnavimo laiką.

5. Pritaikoma plačiam žmonių ratui: idealiai tinka vaikams, jaunimui ir pagyvenusiems žmonėms. Pavyzdžiui, jauniems žmonėms, kurie mėgsta žaisti vaizdo žaidimus, tai gali suteikti geresnę spausdinimo patirtį; Pagyvenusiems žmonėms tai labai pagerina klaviatūros matomumą.

Specifikacijos:

Medžiaga: derva

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Nesvarbu, ar tai mechaninė klaviatūra: mechaninė klaviatūra

Taikomos progos: dovanos, vakarėlių dovanos, gimtadienio dovanos, žaidimų prizai

Komplektą sudaro:1vnt

Pastabos:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.

Dėl monitorių skirtumų vaizdai gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai