žvaigždučių PVC automobilio lipdukas Korio žvaigždė Spalvingas lipdukas Šaunus lauko įvertinimas Vandeniui atsparus spalvingas buferio lipdukas Motociklas

€1.91 €3.03

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Sticker Placement - Roof
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Su nuostabiu pentagramos aplikacijos dizainu, šiuos lipdukus lengva įdiegti be jokių įrankių. Be to, jie lengvai nuimami nepaliekant jokių klijų.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Star Car Stickers

Medžiaga: PVC

Spalva: juoda, spalvinga

Produkto dydis: žr.

Taikoma padėtis: automobilių žibintai

Naudotas modelis: Universalus

Pakuočių sąrašas:

1 * žvaigždučių PVC automobilio lazda

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Aukštos kokybės apsauga: Pagaminti iš tvirto PVC, mūsų žvaigždžių automobilių lipdukai yra atsparūs įbrėžimams ir vandeniui, užtikrinantys, kad jie atlaikys atšiaurias oro sąlygas, neišblukdami ir deformuodamiesi. Laikykite savo automobilį stilingą ir apsaugotą šiais puikiais lipdukais.

2. Lengvai pritraukite dėmesį: "Star Car" lipdukų pentagramos aplikacijos dizainas sukuria paprastą ir stilingą išvaizdą, kuri tikrai pritrauks dėmesį.Suteikite savo transporto priemonei drąsią ir unikalią išvaizdą šiandien.

3. Lengvas montavimas: mėgaukitės lengvu ir be pėdsakų "Star Car" lipdukų montavimu be jokių įrankių. Nuvalykite tikslinius paviršius, priklijuokite vandeniu, tada nulupkite apsauginę plėvelę. Po džiovinimo švelniai nuimkite lipdukus, nepalikdami jokių pėdsakų ar pažeidimų.

4. Pašalinimas be rūpesčių: Naudodami "Star Car" lipdukus galite be rūpesčių papuošti savo automobilį. Be to, galite juos bet kada pašalinti, nesijaudindami dėl likusių klijų. Pirmiausia pašildykite juos plaukų džiovintuvu ir jie atsitrauks kaip vėjas.

5. Universalus dekoravimas: Šiuos žvaigždžių automobilių lipdukus galima klijuoti ant įvairių paviršių, tokių kaip siena, nešiojamieji kompiuteriai, motociklas, langas ir kt. Jie tinka daugeliui progų, tokių kaip amatai, automobiliai, sunkvežimiai, buferiai ir kt.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai