220V 90 sluoksniai Vaisių džiovintuvas Maistas Namų ūkis Smulkių pupelių tirpinimas Naminių gyvūnėlių ėdalo dehidratacijos džiovinimo mašina

€1 131.19 €1 190.72

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Accessories - Spatula
  • Material - Stainless Steel
  • Function - Knead Dough
  • Capacity of Work Bowl (Cup) - 90
  • Model Number - LT-196
  • Voltage (V) - 220V
  • Brand Name - Burman
  • Origin - Mainland China
  • Power (W) - 6400W
  • Temperature range - 30-90 ° C

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto informacija:

Produkto pavadinimas: Vertikalus 60 sluoksnių džiovintuvas

Produkto medžiaga: Visas nerūdijantis plienas visai mašinai

Aukštų skaičius: 60

Temperatūros diapazonas: 30-90 ° C

Tinklelio dydis: 400 × 380mm

Maitinimo įtampa: 4500W / 220V

Gaminio dydis: 875 × 530 × 1380 mm

Produkto pavadinimas: Vertikalus 90 sluoksnių džiovintuvas

Produkto medžiaga: Visas nerūdijantis plienas visai mašinai

Aukštų skaičius: 90

Temperatūros diapazonas: 30-90 ° C

Tinklelio dydis: 400 × 380mm

Galia / įtampa: 6400W / 220V

Gaminio dydis: 1290 × 530 × 1380 mm

Aprašymas:

Originalus skonis, imituojantis natūralų oro džiovinimą, kuris ne tik užtikrina ingredientų maistinę higieną, bet ir nepraranda tradicinio skonio skonio. 9 dėžes galima paleisti savarankiškai, su nepriklausomu oro tiekimu ir tolygesniu šilumos paskirstymu.

Kai kiekis yra mažas, džiovinimui galima atidaryti vieną ar nedidelį skaičių dėžių, o kai kiekis yra didelis, visas dėžes galima atidaryti džiovinimui. 90 sluoksnių komercinės didelės talpos, komerciniai kraštiniai įrankiai su dideliu džiovinimo pajėgumu,

kiekvienoje dėžutėje yra 10 sluoksnių, kad būtų patenkinti nenaudojamų vaisių džiovinimo poreikiai sode, protingas paviršius, Viršutinis, vidurinis ir apatinis sluoksniai yra nepriklausomai reguliuojami temperatūroje, todėl galima nepriklausomai reguliuoti skirtingas temperatūras, kad būtų galima džiovinti skirtingus ingredientus.

Pristatymo būdas:

1.Jei pasirinksite "pardavėjo pristatymo būdą", mes padėsime jums suorganizuoti siuntą jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uostą! - Jei CFR vyksta jūra, tai reiškia, kad atvykęs į paskirties jūrų uostą pirkėjas turi sumokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentų mokesčius, saugojimo mokesčius ir kt.), Mokesčius, kad galėtų atlikti muitinės formalumus ir pats pasiimti prekes.

2. Jei pasirinksite "By Express", mes padėsime jums suorganizuoti siuntą tarptautiniu greituoju būdu (pvz., DHL / TNT / FEDEX / ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti jūsų adresu ("nuo durų iki durų" paslauga)! Jei siunta skubiu būdu, atvykus , pirkėjui tereikia sumokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanijai atlikti muitinės formalumus yra gerai.

3. Jei pasirinksite " By Air ", mes padėsime jums suorganizuoti siuntą lėktuvu ir pristatyti į artimiausią oro uostą!atvykęs į oro uostą , pirkėjas turi sumokėti mokesčius, kad galėtų atlikti muitinės formalumus ir pats pasiimti prekes. (QI)

Atkreipkite dėmesį:

1. Jei produktas bus atnaujintas, atsiųsime naujausią stilių. Išvaizda gali pasikeisti, tačiau parametrai ir funkcijos lieka nepakitę.

2. Jei mechaninių gaminių gamybos procesas reikalauja suvirinimo. Suvirinimo taške bus nedideli suvirinimo pėdsakai. Tai normalu, o ne trūkumas. Jei neprieštaraujate, prašome atidžiai pateikti užsakymą.arba susisiekite su pardavėju, kad patikrintumėte išsamų vaizdą.

3. Visas mašinos dydis ir svoris, matuojamas mūsų rankomis, galbūt turi tam tikrą nukrypimą, prašome neprieštarauti

Visi atsiliepimai

Susiję produktai