2X saulės judesio jutiklio šviesa, manekeno kamera vandeniui atspari netikra kamera lauko vidaus gatvės prožektoriaus lempa, COB

€28.73 €38.31

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - solar light
  • Origin - Mainland China
  • Certification - NONE
  • Style - Contemporary
  • Is Bulbs Included - No
  • Protection Level - IP65

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[2 in 1 Solar Light &Security Dummy Camera] Saugokite savo namų turtą ir įsibrovėlius atokiau. Su 108 COB šviesa, judesiu suaktyvintas, aptakus žemo profilio dizainas. Plius tikroviška manekeno apsaugos kamera. Aptikti įsibrovėlius Laikykitės atokiau nuo savo namų ūkio.

[Ilgas darbas su baterija] Apsauginė lemputė gali pasiūlyti iki 8-10 valandų, naudojant laiką, papildomą saulės bateriją, kad būtų lengva montuoti be laidų ir sugeria saulės energiją saulės šviesoje, aplinkos ir energijos taupymo sąlygomis.

[Įmontuotas PIR judesio jutiklis] Šviesa bus automatiškai suaktyvinta, kai judesys bus aptiktas 16 pėdų atstumu, 120 laipsnių diapazone naktį. Puikiai tinka sodo kiemui, vejai, kiemui, kiemui, garažui, verandai, važiuojamajai daliai, kraštovaizdžio saugumui. Padarykite savo gyvenimą patogesnį.

[Reguliuojamas ir lengvai montuojamas] Saulės šviesą gana lengva įdiegti.O sukimasis gali reguliuoti optimalų apšvietimo kampą ir saulės kolektoriaus kampą lengvai, IP65 atsparus vandeniui, puikiai tinkantis naudoti lauke.

Spalva: balta + juoda

Medžiaga: ABS

Dydis: 16.5x7x9cm

Pakuote sudaro:

2 x COB saulės šviesa

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai