4PCS Pasteliniai žymekliai Nustatykite švelnių spalvų teksto žymeklius Dvipusis žymeklis Tvarkymui ir spalvinimui

€1.41 €3.91

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis daugiaspalvių žymeklių rinkinys yra būtinas kiekvienam stalui. Dėl ryškių spalvų, kurios neišbluks, kiekvienas žymeklis turi apvalų rašiklį 1 gale ir kampuotą rašiklį kitame, todėl lengviau peržiūrėti ir atskirti svarbų turinį. Rašalas sklandžiai teka ištisine linija, užtikrindamas, kad jūsų užrašai visada atrodytų švarūs ir ryškūs. Nesvarbu, ar esate studentas, ar profesionalas, šie žymekliai puikiai tinka vadovėliams ar svarbiems dokumentams paryškinti.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Dopamino dvigubo galo žymeklis

Vieno rašiklio dydis: ilgis 14.3cm / 5.63in

Pakuotė:Dėžė (4 vnt./dėžė

Medžiaga: PP

Pakuočių sąrašas:

Dvigubo galo žymeklio rašikliai*4vnt.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Ryškios spalvos: Padidinkite paryškinimo žaidimą naudodami mūsų dvigubo galo paryškinimo rašiklius.Mūsų ryškių spalvų asortimentas užtikrina, kad jūsų užrašai ir projektai pasirodytų, pakeltų nuotaiką ir produktyvumo lygį.

2.Incredible Efficacy: Patirkite aukštos kokybės, neišblukusį rašalą, kad gautumėte nuostabių užrašų, kurie išsiskiria. Šie dvigubo galo paryškinimo rašikliai yra sukurti jūsų akių apsaugai, su neryškiomis ir akims nepritaikytomis spalvomis, kurios veikia ant bet kokio popieriaus, neprasiskverbdamos pro juos, kad būtų ryški apdaila.

3. Universalus naudojimas: mūsų dvigubo galo žymeklio rašikliai leidžia perjungti pagal poreikį. Dvigubos galvutės dizainas atitinka skirtingus žymėjimo ir paryškinimo poreikius. Be vargo perjunkite apvalų rašiklį į kampuotą rašiklį ir atvirkščiai.

4.Padidinti paryškinimą: kiekviename paryškinimo rašinyje yra du skirtingi patarimai: vienas, skirtas paryškinti, ir vienas, skirtas pabraukti, kad būtų lengviau atskirti ir peržiūrėti svarbų turinį. Galite perjungti patarimus paprastu pasukimu, taupydami laiką ir erdvę.

5.Smooth Ink: mėgaukitės nepertraukiamu rašymu naudodami mūsų dvigubo galo žymeklio rašiklius. Aukštos kokybės rašalas ir užpildai garantuoja ilgaamžiškumą, tuo pačiu užtikrindami patogų, sklandų ir nuolatinį srautą neišdžiūvus. Patirkite tobulumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai