Dantų brangakmenių rinkinys Lengvai pašalinamas gražus balto danties papuošalų papuošalų perlas Dantų dekoravimas "Pasidaryk pats" papuošalų rinkinys Patikimas ir tvirtas Y6L8

€1.44 €3.00

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Number of Pieces - One Unit
  • Type - Lip Gloss
  • Quantity - 1SET
  • Size - Sample Size
  • Origin - Mainland China
  • Country/Region of Manufacture - CHINA

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apibūdinkite:

Dantų brangakmenių rinkinys Paprasčiausias ir saugiausias DlY, klientai, kurie nemoka dirbti rankomis, gali greitai

pradėti Rišiklio derva sukietėja per 60 sekundžių.

PATIKIMOS MEDŽIAGOS: Naudojant naujausias dervų dervas ir patikimiausius dantų grąžtus, ilgaamžius: 3 savaites ar ilgiau.kokybės užtikrinimas. Tai neturės įtakos jūsų kasdieniam gyvenimui. Galite valytis dantis ar valgyti (rezultatai gali skirtis, nes mūsų dantys skiriasi tekstūra, forma ir dydžiu

Spalva: 2 rinkinys (violetinė)

Tinkamumo laikas: 3 metai

Taikymo sritis: tinka danties paviršiui

Pakuotės dydis: 8 * 10.5 * 4cm / 3.15 * 4.13 * 1.57inch

savybė:

PATIKIMOS MEDŽIAGOS: Naudodami naujausius dervos klijus ir patikimiausius dantų deimantus, įsitikinkite, kad dantų brangakmeniai tarnaus 3 savaites ar ilgiau.

Universalus: suteikia klijuojančią dervą, kuri gali surišti daugiau nei 20 deimantų, aukštos kokybės UV LED žibintai gali ne tik pritvirtinti dantų grąžtus, bet ir nagų priedus.

Šypsokis ryškiau ir labiau pasitikėk savimi: Šio brangakmenio danties apdaila yra sukurta su blizgančia apdaila, atspindinčia šviesą, kuri patenka į išorę.

Išreikškite savo meilę ir rūpestį: Galite naudoti mūsų "pasidaryk pats" dantų papuošalus, kad išreikštumėte savo meilę ir rūpestį savo artimaisiais bei skatintumėte intymumą tarp jūsų ir jų.

SALDI DOVANA: Mūsų dekoratyviniai "pasidaryk pats" dantų papuošalai yra puiki dovana šeimai, draugams, artimiesiems, kolegoms ir kaimynams. Jis yra plačiai naudojamas ir patogus.

Komentaras:

1. Rankinio matavimo tolerancija yra 2-5g. Prašome neprieštarauti savo pakaitalams.

2. Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios produkto spalvos.labai ačiū!

3. SKU spalva yra produkto spalva

Pridedamas paketas:

1 * Dantų brangakmenių rinkinys

Ačiū už palaikymą! Sveiki atvykę pirkti iš mūsų! Mes garantuojame mūsų produktų kokybę.mes būsime pasirengę atsakyti jums kuo greičiau.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai