2Pc 2000 Lumen 160 Leds Saulės sieniniai žibintai IP65 Vandeniui atsparus laidinis judesio jutiklis Apsauga Potvynio šviesa 360 laipsnių reguliuojama

€25.04 €39.75

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Certification - NONE
  • Origin - Mainland China
  • Is Bulbs Included - No

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2Pc 2000 Lumen 160 Leds Solar Wall Lights IP65 Vandeniui atsparus laidinis judesio jutiklis Apsauga Potvynio šviesa 360 laipsnių reguliuojama [Vidaus ir lauko naudojimo saulės žibintai]:Nebereikia jaudintis dėl nepakankamo saulės energijos kaupimo! Atskiro dizaino pagalba galite įdiegti judesio jutiklio lauko šviesą bet kurioje vietoje, kur reikalingas apšvietimas viduje, lauke, kieme, sode ir garaže, tada pastatyti saulės kolektorių gerai saulės šviesoje. Jame yra 5 m / 16.4 pėdų kabelis, todėl jums nereikia jaudintis, kad paveiksite savo kūrybiškumą dėl nepakankamo laido ilgio.

[Šviesos jutiklio saulės šviesa] Saulės šviesa neįsijungs dienos metu ar šviesioje vietoje, nes saulės kolektoriuje yra šviesos jutiklis – jis užsidegs, jei bus atjungtas. Galima uždengti saulės kolektorių kartonu ir išbandyti.

[Sauga ir energijos taupymas]: IP 65 vandeniui atspari, LED saulės žibintų korpuso medžiaga pagaminta iš patvarios ir stiprios ABS. Gali atlaikyti daugybę ekstremalių oro sąlygų, tokių kaip sniegas, šaltis, aukšta temperatūra, lietus ir kt. Saulės šviesos lauke taupo daugiau energijos ir iki 20% saulės šviesos paverčia elektros energija. Dėl 2400 mAh akumuliatoriaus talpos apšvietimas tarnauja ilgiau nei kiti panašūs gaminiai

[Ryškesnis saulės LED apšvietimas ir lengvesnis montavimas]: 160 patobulintų COB LED žibintų, naujausia ir pažangiausia technologija šiandieninėje rinkoje. Tai suteikia itin ryškumo vietoms aplink jūsų namus. Tiesiog naudokite pateiktus varžtus, kad sumontuotumėte šią lauko judesio lemputę, nereikia maitinimo šaltinio ar laidų. Rekomenduojame pasirinkti vietą, kuri užtikrintų, kad saulės kolektorius galėtų sugerti saulės šviesą, kad maksimaliai padidintų ilgalaikį naktinį apšvietimą. Rekomenduojamas montavimo aukštis 6,5-8 FT/ 1,8-2,44M.

[3 Pasirenkami apšvietimo režimai]: LED potvynio lemputė automatiškai išsijungia dienos metu ir įsijungia naktį.

(1) Judesio jutiklio režimas: lemputė įsijungia 20–25 sekundėms tik tada, kai aptinka judesius.

(2) Pritemdomo jutiklio valdymas: naktį šviesa automatiškai įsijungs pritemdytu režimu ir 20–25 sekundes taps ryškesnė, kai aptiks judesį.

(3) Visada įjungtas režimas: šviesa įsijungia naktį ir išlieka vidutinė šviesa 6 valandas su judesio aptikimu arba be jo.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: plastikas + metalas

Pakuote sudaro:

2 x saulės sieniniai žibintai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai