Golfo sūpynių aptikimo kilimėlis Golfo treniruočių priemonės Golfo treniruočių įranga sūpynių aptikimui Taisyklinga pataikymo laikysena Golfas

€30.22 €83.95

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Golf Practice Mat
  • Origin - Mainland China
  • Type - Swing Trainer

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Praktikuokite sūpynes ant bet kokio lygaus paviršiaus ir sumažinkite klubo veido nusidėvėjimą bei pažeidimus. Lengvai pasiimkite ir padėkite ten, kur norite. Naudodami mūsų kilimėlį galite aiškiai matyti savo stipriąsias ir silpnąsias puses be jokių trukdžių.

Specifikacijos:

Produkto dydis: (apytiksliai) 42 * 32,5 cm / 16,54 * 12,8 colio

Medžiaga: aksomas/guma

Pakuočių sąrašas:

1x golfo treniruočių kilimėlis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva naudoti: pasiekite tobulas sūpynes bet kur. Šis golfo treniruočių kilimėlis leidžia patobulinti savo įgūdžius ant bet kokio lygaus paviršiaus, jį lengva naudoti. Nereikia jokios specialios vietos, o jos nešiojamas patogumas leidžia tobulėti lauke.

2. Daugkartinio naudojimo medžiaga: pagerinkite savo golfo praktiką ir prailginkite klubų gyvenimą naudodami mūsų puikų golfo kilimėlį. Pagamintas iš minkštos aksominės velėnos medžiagos, jis sumažina jūsų klubo paviršiaus nusidėvėjimą ir pažeidimus bei yra labai patvarus.

3.Well Made: Mėgaukitės golfo treniruotėmis bet kur ir bet kada su šiuo kilimėliu. Jo šviesa su lengvai nešiojama rankena, todėl galite jį lengvai pasiimti ir nuleisti. Puikiai tinka naudoti viduje / lauke, praktikuokite savo įgūdžius lauke.

4. Neslidus dizainas: Golfo treniruočių kilimėlis apačioje turi patvarią tekstūrą, kuri prideda sukibimą ir neleidžia kilimėliui judėti treniruojantis. Tvirtas guminis pagrindas taip pat suteikia minkštą ir patogų pojūtį jūsų kojoms.

5. Daugiafunkcinis naudojimas: pagerinkite savo golfo įgūdžius naudodami mūsų kilimėlio novatoriškus smūginius paviršius, kurie aiškiai užfiksuoja jūsų sūpynes. Analizuokite ir tobulinkite savo techniką nustatydami stipriąsias ir silpnąsias puses.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai