Naujas "Bluetooth" nuotolinio valdymo mygtukas Belaidis valdiklis Automatinio laikmačio fotoaparato lazdelės užrakto atleidimas Telefono asmenukė, skirta "SamSung Xiaomi"

€1.99 €2.93

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Wireless Communication - bluetooth
  • Channel - 1
  • Package - No
  • Support APP - No
  • Use - Universal
  • Model Number - Bluetooth Remote Control Button Selfie Camera Shutter
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagrindinė funkcija:

1: Trumpas vaizdo įrašas, pvz., "Vibrato" mikro vaizdas, patinka pagrindiniame puslapyje, o vaizdo įrašą galima valdyti be jokių rankų.

2: "Vibrato", "Microvision", "WeChat" draugų ratas, mobiliojo telefono kamera, B612, "Faceu", fotoaparatas 360 ir kt. Visas fotoaparato nuotraukas ir vaizdo funkcijas galima valdyti šiuo nuotolinio valdymo pultu.

3: "Youku", "iQiyi", "Tencent" vaizdo įrašai ir kita programinė įranga, skirta žiūrėti TV dramas, gali naudoti nuotolinio valdymo pultą, kad greitai atsuktų pirmyn ir atgal, o vieną mygtuką nutildytų.

4: Nuotolinio valdymo pultu galima apversti el. knygų programinę įrangą ir tinklalapį, kuris pasuka puslapį į kairę ir į dešinę.

5: "Parkour" žaidimus ir 2048 m. žaidimus, kuriems tereikia slysti aukštyn ir žemyn, kairėn ir dešinėn, galima valdyti šiuo nuotolinio valdymo pultu be akivaizdaus delsimo.

6: Tiesiog susiekite "Bluetooth", nereikia atlikti jokių nustatymų, jokio simuliatoriaus, visiškai patikimas veikimas, "Apple" mobilusis telefonas, "iPad", "Android" mobilusis telefonas, gali normaliai naudoti šį nuotolinio valdymo pultą.

Nata:

1、Skirtingi mobilieji telefonai fotografuodami turi perjungti režimus. Ilgai paspauskite meilės mygtuką + fotoaparato mygtuką, kad perjungtumėte į fotoaparato režimą.

2、Kai kurios "Apple" sistemos yra prastai suderinamos, o kai kurios funkcijos nepasiekiamos.

Įtraukti:

1 x Užrakto nuotolinio valdymo pultas (nepridedamas akumuliatorius)

Visi atsiliepimai

Susiję produktai