2X tylus šalto rūko drėkintuvas 2 litrų mažas oro drėkintuvas, tinkamas miegamajam / svetainei JAV kištukas

€43.28 €70.96

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Power (W) - 1w
  • Humidification Method - Mist Discharge
  • Capacity - <1L
  • Noise - <36db
  • Brand Name - MARSKE
  • Voltage (V) - 5V
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

2L VANDENS REZERVUARAS - Gamina iki 280ml drėgmės per valandą, saugiai drėkina orą iki 10-16 hours.NO TRIUKŠMO - TIESIOG GRYNAS ORAS. Su priimta ultragarso technologija, "Cool Mist" drėkintuvas yra ypač tylus - mažiau nei 32dB.Tinka namams, biurui, skaityklai ir kt.

LENGVA VALDYTI - Patogiai reguliuokite rūko išvestį sukdami ratuko rankenėlę. Jis suteikia vėsią ir lygią miglą,kad būtų lengviau kvėpuoti ir gerai išsimiegoti.

AUTOMATINIS IŠJUNGIMAS - Jei naktį drėkintuvas išeina iš vandens, galite miegoti sandariai - jis automatiškai išsijungs, užtikrindamas vartotojo saugumą.

Oro drėkintuvas yra puikus pasirinkimas jūsų namams ir biurui.

Dėl savo kompaktiško ir protingo dizaino šis kompaktiškas įrenginys yra energiją taupantis ir naudoja ultragarso technologiją, kad sausam orui suteiktų raminančią drėgmę, kuri yra būtina visiems, ypač vaikams ir pagyvenusiems žmonėms.

2L didelis vandens rezervuaras: 280ML / H didelės talpos drėkinimas, Išleidžia drėgmę į orą 10-16 valandų, kad jūsų kambarys greitai sušlaptų, kad galėtumėte mėgautis geresniu nakties miegu. Šis šalto rūko drėkintuvas apsaugo nuo sauso, smirdančio oro ir palaiko veido ir odos drėgmę bei gaivumą per naktį.

Galingos savybės: 360 laipsnių antgalis, išmanusis LED indikatorius ir automatinis išsijungimas, kai pakeliamas vanduo ir bakas, tolygiai ir saugiai supa jus švariu oru.

Surinkite rankenėlę Valdymas: patogiai pasirinkite rūko išvestį, kad galėtumėte visiškai valdyti orą, kuriuo kvėpuojate.

Vietos taupymo dizainas: Vertikali ovalo formos, skirta miegamojo naktiniam stalui ir biuro stalui, pritaikant siaurą erdvę geresniam orui, kad ir kur būtumėte.

Lengvas papildymas: lengvas ir plonas 2L bakas, paimkite jį viena ranka, kad būtų lengva papildyti. Į vandens rezervuarą nepilkite jokių eterinių aliejų.Norėdami išvengti bet kokio nemalonaus kvapo ir skatinti efektyvumą, Reguliariai valykite drėkintuvą citrina arba actu.

Kištuko tipas: JAV kištukas, jis taikomasKanadai, Indijai, Meksikai, Tailandui, JAV, Filipinams, Taivanui ir pan.

spalva: mėlyna

Medžiaga: plastikas

dydis: 135 x 135 x 230mm

Pakuote sudaro:

2 x Drėkintuvas (su JAV kištuku)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai