3D animacinių filmų automobilių lipdukai Kūrybiniai šunys įtrūkimuose PVC lipdukai Automobilių lipdukai Automobilių lipdukai Automobilių stiliaus aksesuarai dekoravimui

€2.74 €5.47

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Length - 0.0inch
  • Item Weight - 1.0kg
  • Item Width - 0.0inch
  • Item Height - 0.0inch
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Unikalūs šunų lipdukai prilimpa prie beveik bet kokių lygių paviršių ir puikiai tinka dekoruoti jūsų automobilį, sunkvežimį, langus ir duris, šaldytuvą, plytelėmis išklotas sienas, veidrodžius, tualetus, kompiuterius ir kt. Pasirodo, taip lengva namuose turėti dar vieną pūkuotą draugą.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Dog Crack Car Sticker

Produkto dydis: A yra apie 6,7 colio / 17,01 cm ilgio, B ir C yra apie 11,8 colio / 29,97 cm ilgio

Taikoma padėtis: bet kokie lygūs paviršiai, tokie kaip kūnas, durys, miegamasis ir kt.

Pakuočių sąrašas:

1*lipdukas

Nata:

Paveikslėliai neatspindi tikrojo dydžio. Čia yra skaitmeninis pavyzdys demonstravimo tikslais. Norėdami, kad lipdukas tilptų 100% jūsų erdvės, turėtumėte išmatuoti savo erdvę.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Atsparus vandeniui ir patvarus】Mūsų automobilio krekingo šuns lipdukas pagamintas iš aukštos kokybės vinilo medžiagos, kuri yra atspari saulei, vandeniui ir patvari, suteikianti gerą vartotojo patirtį.

2.【Paprasta naudoti】Atidenkite klijus ant nugaros ir naudokite "Funny Crack Dog Car" lipduką tiesiai ant lygaus paviršiaus. Nesijaudinkite dėl prilipimo, garbanojimo, raukšlėjimosi ar išblukimo.

3.【Patogus ir nešiojamas】Paruoštas naudoti 3D augintinio automobilio lipdukas, patogus ir nešiojamas. Šie lipdukai prilimpa lengvai ir net jei juos reikia lengvai nulupti ir nepaliekant žymės.

4.【Padarykite erdvę unikalią】3D naminių gyvūnėlių automobilio lipdukas yra labai įdomus, tikiu, kad jis bus naudingas užimtiems ir subtiliems žmonėms. Naudodami tikrovišką grafiką ir 3D efektus, galite padaryti erdvę unikalią vos per kelias minutes.

5.【Platus taikymo spektras】Mes tikime, kad tai yra mėgstamiausia tarp visų šunų mylėtojų!Animal Crack automobilio lipdukas ypač tinka dekoruoti jūsų automobilį, sunkvežimį, langus ir duris, šaldytuvą, plytelių sieną, veidrodėlį, tualetą, kompiuterį ir kt.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai