5 poros Unisex medvilninės kojinės Minkštos patogios kvėpuojančios juostelės Baltos elastinės sportinės kojinės Mada Vyrai Moterys Kojinės

€5.11 €10.24

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Pure cotton sports socks
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Produkto pavadinimas:Grynos medvilnės sportinės kojinės

Produkto dydis apie : 37-46

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga: medvilnė

Produkto savybės:

1. Neutralios krepšinio kojinės: Šios vidutinio blauzdos krepšinio kojinės tinka tiek vyrams, tiek moterims, tinka visiems krepšinio entuziastams.

2. MADINGAS DIZAINAS: Šios medvilninės kojinės turi skaičius 1, 2 ir 3, todėl puikiai tinka visiems sezonams.

3. DAUGIAFUNKCIS DOVANOS VARIANTAS: Nesvarbu, ar tai būtų vaikinas, ar mergina, kad parodytų, kaip du žmonės myli vienas kitą, šios sportinės kojinės yra puiki dovana bet kokiai progai, pridedanti stiliaus prisilietimą prie jų sportinės spintos.

4. PATOGI MEDŽIAGA: Šios sportinės kojinės yra pagamintos iš aukštos kokybės medvilnės, kuri yra patogi ir kvėpuojanti dėvėti, užtikrinanti maksimalų komfortą sportuojant.

5. PATVARUS IR STILINGAS: Šios kojinės yra ne tik patvarios sportuojant, bet ir suteikia stilingą prisilietimą prie bet kokios sportinės aprangos, todėl jos yra universalus ir praktiškas pasirinkimas krepšinio entuziastams.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimimes pateiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai tik jums nuoroda.

Siuntą sudaro:

5 poros Grynos medvilninės sportinės kojinės

Sveiki, vaikinai, ačiū, kad apsilankėte mano parduotuvėje. Mūsų parduotuvėje yra tiek daug naudingų ir pigių prekių. Kviečiame apsilankyti. Tikimės, kad turite gražią dieną!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai