1vnt 26-stud Snow Ice Claw Climbing Anti Slip Spikes Grips Crampon Cleats Sportinių batų dangtelis Moterims Vyriškų batų dangtelis

€3.99 €5.70

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • SKU: v10300

  • Kategorijos: Shoes

Pristatome slidžių pasivaikščiojimų sprendimą- mūsų 26 dantų dizaino ledo vaikštynės batams! Apsaugokite nuo slydimo ir kritimo, tuo pačiu padidindami komfortą ir stabilumą. Geresnis sukibimas su nelygiais paviršiais, nepaliekant dėmių ir kvapų. Vaikščiokite užtikrintai, užsisakykite dabar!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Crampons neslystantys batų dangteliai

Specifikacijos: pora

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotė:opp

Malonūs patarimai:

1. Dėl tokių priežasčių kaip monitoriaus spalvų temperatūra, fotoaparatas, aplinkos apšvietimas ir fotografavimo įgūdžiai, kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelių spalvų skirtumų. Spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Leiskite nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų.

Pakuočių sąrašas:

Ledo nagai*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patikima medžiaga: Naudojant 26 dantų dizainą ir aukštos kokybės plieną, šie ledo nagai suteikia puikų gebėjimą atsispirti nusidėvėjimui, suteikdami jums patobulintą ir patikimą sukibimą su sniegu ir ledu. Patvari ir lanksti medžiaga užtikrina ilgaamžį gaminį, kuris tinka daugumai batų ir batų, pasiruošęs leistis į bet kokius žiemos nuotykius.

2. Puikus stabilumas: užtikrina stabilų sukibimą, apsaugo nuo slydimo ir kritimo, leidžia saugiai vaikščioti bet kurioje vietovėje. Mūsų ledo nagai pasižymi patvariu plienu ir guma su stipriais neslystančiais smaigaliais, užtikrinančiais geresnį sukibimą tiek ant ledo, tiek ant purvo, tiek ant sniego.

3. Reguliuojamas dizainas: Ledo nagai turi reguliuojamą dizainą, leidžiantį keisti ilgį ir formą pagal skirtingus batų dydžius ir tipus, todėl gaminys labiau priglunda prie batų ir padidina komfortą bei stabilumą.

4.Patobulintas valdymas: Padidėjus didelių dantų storiui ir ilgiui, šie ledo nagai užtikrina puikų sukibimą, pagerina vaikščiojimo pusiausvyrą ir saugumą apledėjusioje vietovėje.

5. Lengvas valymas: negaiškite laiko valydami ledo nagus. Nuplaukite juos vandeniu ir jie gali eiti. Šie nagai nepaliks jokių nemalonių dėmių ar kvapų. Be to, juos lengva laikyti, todėl priežiūra yra lengva.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai