Brazilijos 100% žmogaus plaukų perukai Trumpi pikselių kirpimo perukai pilna mašina pagaminta be nėrinių peruko su kirpčiukais Mullet kūno banga be klijų

€37.80 €72.69

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Texture - Wavy
  • Suitable Dying Colors - Darker Color Only
  • Material Grade - Remy Hair
  • Cap Size - Average Size
  • Brand Name - Charming Queen
  • Human Hair Type - Brazilian Hair
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Paryškinkite pilną mašiną pagamintą peruką su kirpčiukais Brazilijos pikseliai supjaustyti žmogaus plaukai moterims Wolftail Tiesūs klijai be klijų Remy perukai Klijai

Plaukų tankis: 180% tankis & 250% tankis

Plaukų medžiaga: 100% Brazilijos Remy žmogaus plaukai

Tekstūra: garbanoti plaukai, pilna mašina pagaminti žmogaus plaukų perukai, be nėrinių.

Kepurės dydis: Vidutinis dydis, kaip numatytasis, taip pat yra

mažas ir didelis dydis Plaukų spalva: natūrali juoda spalva, originali plaukų spalva.

Žodžiai prieš užsakymą

1.Dėl plaukų spalvos: Plaukų spalvos yra grynai žmogaus dažytos, įprasta, kad spalvos skiriasi dėl žmogaus klaidos, mes stengsimės, kad spalva būtų kaip nuotrauka. Atkreipkite dėmesį, jei negalite to priimti, nepateikite užsakymo. Prieš užsakydami galite susisiekti su mumis, kad gautumėte nuotraukų.

2.Šukuosenai: Turime profesionalų stilistą, kuris stengsis padaryti garbanas ir bangas tokiu pačiu būdu.Bet garbanos ir bangos yra rankų darbo, priimtina, kad yra nedidelis skirtumas, prašau suprasti.

3. Jei pateikėte užsakymą, o tai reiškia, kad galite priimti šį pareiškimą, jei ne, prašome nepateikti užsakymo, ačiū!

Pranešimas apie

pristatymą 1. Reguliarius užsakymus galime išsiųsti per 24 valandas, atkreipkite dėmesį, kad pateikus užsakymą adreso keisti negalima. Prieš atlikdami mokėjimą įsitikinkite, kad pasirinkote tinkamą adresą.

2. "FedEx" / DHL nepriima P.O.Box adreso, prieš pateikdami užsakymą pasirinkite fizinį adresą.

3.Do NEĮGALIOJAME "FedEx" / DHL palikti pakuotės prie priekinių durų be parašo, kad išvengtumėte paketo praradimo.

4. Jei negavote paketo, bet jame nurodyta, kad jis pristatytas, nedelsdami susisiekite su mumis arba paskambinkite vietiniam "FedEx" / DHL, kad surastumėte savo paketą. Nesijaudinkite, mes padėsime jums rasti paketą, neleisime jums patirti nuostolių.

5. Įprasta situacija, kad kai kurios šalys taiko PVM ir PVM už tarptautinius importo siuntinius. Atkreipkite dėmesį, kad mokesčius taiko jūsų muitinė ar vyriausybė, o ne mes ir Ali Express.It pirkėjų pareiga mokėti mokesčius, prašau suprasti. Galite sužinoti daugiau apie savo muitinės politiką ir susisiekti su mumis, jei galime padėti. Įsitikinkite, kad sutinkate su pareigomis, jei tokių yra.

Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas į beveik visą pasaulį. Paprastai trunka 3-5 dienas į Šiaurės Ameriką, 4-6 dienas į Europą ir Australiją, 7-10 dienų į Afriką ir 7-15 dienų į Pietų Afriką.

Kepurės dydis

Perukas yra vidutinio dydžio, kaip numatytasis, jei turite specialių pageidavimų dėl peruko, susisiekite su mumis arba palikite pastabą, kai pateikiate užsakymą.

Apie plaukų ilgį

Plaukų ilgis, nurodytas svetainėje, yra ištemptas ilgis. Garbanoti ir banguoti plaukai bus trumpesni nei tiesūs plaukai, nes jie yra pagaminti iš tiesių plaukų.Matuodami plaukų ilgį, įsitikinkite, kad plaukus tempiate tiesiai ir matuojate nuo šaknų iki galo.

Plaukų priežiūra

Perukai pagaminti iš 100% žmogaus plaukų, juos lengva prižiūrėti. Garbanotiems plaukams nesiūlome naudoti šukų, kad juos šukuotumėte. Valymui naudokite plataus danties šukas arba ranką.

Po to, kai gausite plaukus

Tai bus labai vertinama, jei įvertinsite mus visus 5 žvaigždučių teigiamus atsiliepimus su nuotraukomis "Ali Express Feedback" dalyje. Jūsų gera apžvalga yra didelis padrąsinimas mums. Jei nesate patenkinti, NEGINČYKITE ir nerašykite neigiamų atsiliepimų. SUSISIEKITE SU MUMIS ir suteikite mums galimybę išspręsti problemą už jus, mes stengsimės padėti jums ją išspręsti ir padaryti jus patenkintus mūsų paslaugomis.

Grąžinimo politika

Mes siūlome 15 dienų nemokamą grąžinimą po paketo pristatymo. Jei nesate patenkinti preke ir norite grįžti. Susisiekite su mumis, kad gautumėte išsamią grąžinimo informaciją.

Įsitikinkite, kad prekės yra geros būklės. Jokio nėrinių kirpimo, jokio skalbimo, jokio proceso. Neapdorokite plaukų kitaip, tai turės įtakos antrajam pardavimui.

Atkreipkite dėmesį, kad grąžinimo paštas yra pirkėjo mokestis. Mes neturime grąžinimo etiketės. Jei turite klausimų, susisiekite su mumis. Mes stengsimės padaryti viską, kad jūs būtumėte laimingi.

Duk

1 kl.: Ar šiuos plaukus galima ištiesinti/garbanoti?

A: Perukas yra pagamintas iš žmogaus plaukų, galite jį traktuoti kaip savo plaukus. Galite naudoti plokščią lygintuvą / tiesintuvą, tačiau nenaudokite karštų įrankių per dažnai.

2 kl.: Ar galiu dažyti ar balinti plaukus?

A: Taip.Plaukai gali būti dažomi. Paprastai spalvą lengviau patamsinti nei šviesesnius plaukus. Siūlome leisti kirpėjui dažyti plaukus už jus. Dažymas patiems paprastai nesuteikia tinkamos jūsų lūkesčių spalvos. Jei jums nepatinka, eikite į saloną, naudokite geros kokybės produktą ir pirmiausia išbandykite nedidelį mėginį.

Q3: Ar galiu plauti plaukus?

A: Galite plauti kaip savo. Norėdami jį nuplauti, naudokite šampūną ir kondicionierių. Kadangi plaukai yra perukas, jis negali gauti aliejaus ir mitybos iš kūno, galite jį kondicionuoti naudodami plaukų eterinius aliejus. Taip pat rekomenduojame kas kelias savaites jiems taikyti plaukų mitybos procedūrą.

4 kl.: Ar galiu pūsti ir džiovinti plaukus?

A: Plėtiniai gali būti išdžiovinti esant žemam nustatymui, tačiau nerekomenduojama to daryti per dažnai. Geriausia leisti plaukų priauginimui natūraliai išdžiūti po jų plovimo.

5 kl.: Kodėl mano plaukai susipainioja?

A:Jūsų plaukai gali susipainioti dėl sausumo, aliejaus, nešvarumų kaupimosi ir nešukavimo (plačios dantų šukos) plaukų kasdien. Būtinai plaukite ir kondicionuokite plaukus bent kartą per savaitę, kasdien šukuokite plaukus ir naudokite drėkinamuosius lašus.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai