Silikoninis sulankstomas snorkelio vamzdis su kompaktišku laikymo dėklu Unisex Roll Up Snorkel šlapio kvėpavimo vamzdis Snorkeling vandens sportas

€0.86 €11.93

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Savybės: Pagaminta iš aukščiausios kokybės minkštos silikoninės medžiagos, patogi naudoti ir nekenkia žmonių sveikatai. Įrengtas silikoninis laikiklis, lengvai pritvirtinamas prie daugumos standartinių snorkelių ar akinių. Didelio skersmens vamzdelis ir ergonomiškas kandiklis leis lengvai kvėpuoti. Su nešiojama maža dėže, lengva nešiotis ir laikyti.

Specifikacija: Spalva: Balta / Juoda / Oranžinė / Kava / Violetinė / Rožė (pasirinktinai) Medžiaga: silikonas Ilgis: 415mm / 16.3in Vamzdžio skersmuo: 90mm / 3.5in Pakuotės dydis: 15 * 20 * 5cm / 5.9 * 7.9 * 2.0in Pakuotės svoris: maždaug 136 g / 4.8oz

Pakuočių sąrašas: 1* "Snorkel Tube 1*" laikymo dėklas

Laivybos:

1. Mes garantuojame, kad prekės bus išsiųstos per 24-72 valandas po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogas.

2. Mes siunčiame Kinijos paštu, HKpost EMS, DHL, Fedex, pagal jūsų pasirinkimą pateikiant užsakymus.

3.Jei negavote prekės po 45 dienų, nedvejodami susisiekite su mumis. Mes dėsime visas pastangas, kad išspręstume problemą.

5. Dėl atsargų būklės ir laiko skirtumų mes pasirinksime išsiųsti jūsų prekę iš pirmojo turimo sandėlio, kad galėtume greitai pristatyti.

Garantija:

1. Visoms prekėms suteikiama 1 metų garantija. Jei jūsų pirkinys neatitinka prekinės kokybės, tinkamumo naudoti pagal paskirtį ar aprašymo, galime užtikrinti, kad jūsų problemos būtų išspręstos.

2. Dėl neteisingai išsiųstų prekių susisiekite su mumis per 48 valandas po pristatymo. Mes pasirūpinsime, kad būtų pristatytos tinkamos prekės arba grąžintas visas jūsų sumokėtas mokėjimas.

3. Dėl nekokybiškų ar nekokybiškų gaminių prašome fotografuoti ar filmuoti, mes iš naujo išsiųsime arba grąžinsime pinigus po patvirtinimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai