10 colių elektrinio paspirtuko pagalvėlė Kugoo M4 elektrinių riedlenčių priedai Paspirtukas Oro sėdynės pagalvėlė

€25.78

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10 colių elektrinio paspirtuko pagalvėlė Kugoo M4 elektrinių riedlenčių aksesuarai Paspirtukas Oro sėdynės pagalvėlė Nesvarbu, ar elektrinį paspirtuką naudojate važinėdami į darbą ir atgal, laisvalaikiu savaitgaliais ar sportuodami patalpose, jums reikia sėdynės pagalvėlės dangtelio, kad galėtumėte patogiai sėdėti. Elektrinis paspirtuko sėdynės pagalvėlės užvalkalas gali užtikrinti lankstesnį ir patogesnį važiavimą.

Mūsų elektrinis paspirtuko sėdynės pagalvėlės dangtelis gali padėti pasiekti smūgių sugėrimo ir streso malšinimo efektą, užtikrinant ilgalaikį patogų važiavimą. Elektrinė paspirtuko sėdynės pagalvėlė pasižymi geru elastingumu, stipriu patvarumu, geru tvirtumu, geru lankstumu.

Vėdinimas ir šilumos išsklaidymas: Ši elektrinė paspirtuko sėdynė sušvelnina šilumos perdavimą tarp užpakalio ir sėdynės, padėdama išlaikyti vėsą.

Aukštos kokybės medžiagos: Audinys jaučiasi subtilus ir minkštas, o tai labai pagerina pagalvėlės pojūtį ir pagerina atsparumą.Didelis atsparumo lygis, be deformacijos, gali būti plaunamas pakartotinai.

Saugus ir stabilus: Neslystančios tekstūros dizainas gali efektyviai užkirsti kelią elektrinio paspirtuko sėdynės užvalkalui slysti. Tai lengva sumontuoti, stumti elektrinio paspirtuko sėdynės pagalvėlę ant sėdynės ir patraukti laidą, kad elektrinis paspirtukas tvirtai laikytųsi vietoje.

Medžiaga: PU + metalas

spalva:Juoda

Pakuote sudaro:

1 * Dviračio sėdynės pagalvėlės užvalkalas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai