Dažų laikymo laikiklis Pigmento stovas teptukams Dažai nešiojami amatų dažų organizatoriai Dažų teptukas Organizatorius Akvarelės stovas

€21.51 €30.73

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Polyester
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ši dažų lentyna idealiai tinka dažams ir teptukams tvarkyti. Lentynoje telpa iki 50 dažų butelių, todėl galite lengvai rasti tinkamą atspalvį, nesijodami savo kolekcijos. Be to, lentynoje yra du įmontuoti stalčiai, skirti piešimo popieriui, pieštukams, trintukams ir kitiems priedams laikyti. Stovas pagamintas iš daugkartinio naudojimo, ilgaamžės medžiagos. Taip pat galite lengvai transportuoti jį lauke arba į kitą vietą, jei norite dažyti kur nors kitur. Ši dažų lentynų saugykla yra absoliuti būtinybė bet kuriam menininkui ar mėgėjui, mėgstančiam tapybą.

Specifikacijos:

Pavadinimas: paint rack

Medžiaga: mediena

Dydis: apie 15 * 23 * 36cm / 5.9 * 9.1 * 14.2 colio

Pakuočių sąrašas:

Dažų stovas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva organizuoti: eksperimentuokite su skirtingomis spalvomis naudodami šią dažų laikymo lentyną.Tai supaprastina dažų tvarkymo būdą, be nusivylimo ieškant tinkamo atspalvio. Ant šio stovo galite sutalpinti daugiau nei 50 butelių dažų, todėl galite sukurti įvairią spalvų paletę.

2. Suprojektuotas su stalčiumi: Šioje dažų laikymo lentynoje yra įmontuoti du stalčiai, kuriuose yra daug vietos jūsų dažų purškimo rašikliams ir priedams. Galite patogiai pasiekti savo įrankius ir palaikyti juos tvarkingus. Daugiau jokios netvarkos ar bėdų.

3.Space Efektyvus: Ši dažų laikymo lentyna leidžia laikyti teptukus ir piešimo popierių dėžutėje, o piešimo lenta yra ant sulankstomos lentynos viršuje. Galite lengvai pasiekti savo medžiagą ir sutaupyti vietos savo studijoje ar klasėje.

4. Ilgas tarnavimo laikas: Ši dažų laikymo lentyna turi storą ir tvirtą struktūrą, kuri užtikrina ilgą tarnavimo laiką.Jis pagamintas iš medžio medžiagos su gražia medžio tekstūra, suteikiančia natūralų ir harmoningą jausmą.

5. Patogus nešiojimas: Šis lengvas dažų laikymo stovas, turintis nešiojimo rankeną ir peties diržą, leidžia lengvai juos neštis iš namų ir mėgautis kūrimo malonumu. Nebereikia jaudintis dėl netvarkingo dažų pakrovimo ar dingimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai