nitrilo gumos O-žiedai CS1mm ~ 4mm OD4mm ~ 30mm alyva ir susidėvėjimas Metrinis sandarinimas NBR tarpinė automobilių mašina santechnikos atsparumas vandeniui

€0.80 €1.00

(5 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Rubber
  • Standard or Nonstandard - Standard
  • Model Number - 4mm~30mm
  • Shape - Ring Gasket
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Drop Shipping

Mes priimame užsakymus iš "Drop Shipping".Į siuntas nebus įdėta jokių sąskaitų faktūrų, QR kodų, akcijų ar mūsų prekės ženklo logotipo. Mes jums išsiųsime kuo greičiau.

Apie garantinį pardavimą

Kai gausite produktą ir pastebėsite, kad produktas turi kokybės problemų, susisiekite su mumis laiku, mes jums pakartotinai išsiųsime arba grąžinsime pinigus. Norėdami geriau išspręsti problemą, nepradėkite ginčo.

Apie atsiliepimus

Skirkite kelias minutes ir palikite teigiamą atsiliepimą su 5 žvaigždutėmis Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis. Jūsų atsiliepimai mums tikrai svarbūs. Ačiū! Būkite sąžiningi ir išsamūs vertindami, nes atsiliepimai padeda kitiems pirkėjams pirkti, praneškite kitiems pirkėjams apie savo patirtį su pardavėju ir padėkite Vestuviuplanuotojos.lt saugią pirkimo ir pardavimo vietą.

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų apie savo užsakymą, susisiekite su mumis atsiųsdami žinutę Vestuviuplanuotojos.lt.Mes pasiūlysime sprendimą.

Visi atsiliepimai

2023-11-21

/

Pirkėjas

Отличные сальники. За копейки куча сальников. У наших барыг купил бы пару штук.


2024-01-16

/

Pirkėjas

Sono soddisfatto dell`acquisto ..le guarnizioni a prima vista sembrano perfette...le montate adesso le devo solo testare con il getto dell`acqua (pressione) ..Vi consiglio il venditore propone prezzo e `qualita`


2023-12-24

/

Pirkėjas

Conforme à la description


2023-10-06

/

Pirkėjas

Fast delivery, I am very satisfied!


2023-12-05

/

Pirkėjas

super


Susiję produktai