Dangtelis ROG Ally vairasvirtės slydimui atsparūs nykščio rankenos dangteliai, žaidimų konsolės žaidimų pultai Stick Thumb Grip Minkšta silikoninė apsauga

€8.42 €16.20

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Compatible Brand/Model - STEAM
  • Brand Name - Rondaful
  • Accessories Type - Replacement Shell
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1. Geras suderinamumas: Šis dangtelis skirtas Ally vairasvirtei, tačiau jis taip pat gali tikti kitiems FPS/TPS žaidimo rankiniams vairasvirtėms. Jį lengva nešiotis ir laikyti dėl mažo dydžio ir lengvumo. Jis gali apsaugoti žaidimų konsolės vairasvirtę nuo dilimo ir lupimo, prailgindamas jo tarnavimo laiką.

2.Top Kokybiškos medžiagos: Pagamintas iš minkšto silikono, kurį patogu liesti, mūsų sąjungininko vairasvirtės dangtelis yra saugus, patvarus ir nedeformuojamas. Galite jį naudoti užtikrintai ir mėgautis sklandžia žaidimo patirtimi. Jis taip pat yra atsparus dilimui ir lengvai valomas.

3. Pagerinkite žaidimo patirtį: Dėl patogaus sukibimo ir valdymo šis Ally Joystick dangtelis suteiks didesnį jautrumą ir pagerins jūsų žaidimo patirtį. Tai taip pat padidins pirštų trintį ir užkirs kelią slydimui.

4.Works Excellent Products: Šis sąjungininko vairasvirtės dangtelis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kurią nėra lengva sulaužyti ar išblukti. Jis turi sklandžią išvaizdą ir apvalius kraštus, kurie nesubraižys jūsų rankų ar vairasvirtės. Jame taip pat nėra įtrūkimų ar šiurkščių kraštų, kurie gali sugadinti jūsų įrenginį.

5. Naujas dizainas: Naudodami mūsų sąjungininkų vairasvirtės dangtelį galite pagerinti savo tikslumą, sumažinti nykščio nuovargį ir įgyti puikų valdymo jausmą. Dangtelis taip pat prideda papildomo aukščio ir spindulio jūsų vairasvirtei, suteikdamas pranašumą prieš priešininkus.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: FPS / TPS mygtuko kepurė

Spalvos: juoda, žalia, violetinė, geltona

Medžiaga: skystas silikonas

Produkto svoris: apie 23g

Pakuočių sąrašas:

Mygtuko kepurė * 3 pai

Visi atsiliepimai

Susiję produktai