LED lauko sienų šviestuvas vandeniui atsparus saulės lauko aplinkos apšvietimas Verandos žibintai 13X8.5X7cm

€44.63 €84.21

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Certification - NONE
  • Is Bulbs Included - No
  • Base Type - None
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1. Saulės laiptų šviesa: suteikite reikiamą kiekį apšvietimo be akinimo, kad galėtumėte padėti tamsoje. Atnaujintos saulės baterijos yra pagamintos iš didesnio konversijos greičio saulės baterijų, kurios gali veikti daug ilgiau nei kitos šviesos tomis pačiomis saulės sąlygomis. Įmontuota įkraunama NiMH baterija, visiškai įkrauta gali būti naudojama ilgiau nei 8 valandas.

2. Automatinis apšvietimas: įmontuotas išmanusis šviesos jutiklis, kuris automatiškai įsijungia tik tada, kai nepakanka aplinkos šviesos. Palyginti su kitais rinkoje esančiais blankiais 3-6 LED žibintais, šis saulės laiptų šviestuvas yra unikalesnis, ryškesnis ir praktiškesnis. Puikiai tinka sodams, terasoms, deniams, tvoroms, takams, verandoms, laiptams, sienoms ir kt.

3. Atsparus vandeniui: Saulės denio lemputė sklandžiai derinama su didelio stiprumo ABS plastiku, nereikia jaudintis dėl lietaus ar sniego. IP67 atsparus vandeniui įvairioms lauko sąlygoms.Atsparus rūdims ir oksidacijai, praktiškesnis nei kiti lauko plastikiniai IP65 pakopiniai žibintai.

4. Lengva montuoti: Saulės energija varomas, greitas ir lengvas montavimas, nereikia laidų, galima pritvirtinti varžtais, šią lauko saulės laiptų lemputę galima greitai sumontuoti bet kur, kas gali tiesiogiai sugerti saulės šviesą.

5. Saulės laiptų žibintai su 1200mAh polikristaliniu įkraunama baterija, Jis gali apšviesti daugiau nei 8H po visiškai įkrauto saulės. Naudojant įmontuotą šviesos jutiklį, saulės kolektorius automatiškai įkraunamas dienos metu, o šviesa automatiškai įsijungs sutemus ir išsijungs auštant. Jis išsilaikys visą sezoną, nereikės keisti akumuliatoriaus.

Šviesos šaltinis: COB

Saulės kolektoriaus galia:5.5w

Spalvos temperatūra: šilta šviesa

Šviesos srautas: viršutinis ir apatinis šviesos šaltinis ne daugiau kaip 100 liumenų

Lempos korpuso spalva: juoda

Maksimali srovė: 370mA

Darbinė srovė: 300mA

Darbo laikas:visiškai įkrautas apie 8-12 valandų

Darbo režimas: šviesos valdymas

Įkrovimo laikas: daugiau nei 6 valandos tiesioginių saulės spindulių

Įkrovimo laikas: 6-8 valandos tiesioginiuose saulės spinduliuose

Energijos kaupimas: 18650 ličio baterija 1200MAH

Tinka: sodams, kiemams, tvoroms, parkams ir kitoms vietoms, kuriose yra tiesioginių saulės spindulių

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Dydis: 13x8.5x7CM

Pakuote sudaro:

4 * Lauko sieninis šviestuvas

1 komplektas * tvirtinimo varžtų priedai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai