Čiužinys, pleištinis liftas, lovos gamyba & čiužinių keltuvas Patogus įrankis, ergonomiškas, nugaros skausmo malšinimas, lovos judėjimo įrankis, darbo taupymas

€9.29 €13.27

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Furniture Cover
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų čiužinių keltuvas pagamintas iš storos, pūkelius šalinančios medžiagos, todėl jūsų čiužinys yra švarus ir higieniškas. Pusiau skaidrus žiūrėjimas leidžia lengvai manevruoti, o suapvalinta rankena užtikrina patogų sukibimą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Daugiafunkcinis čiužinių keltuvas

Produkto dydis: (apytiksliai) 33,5 * 5 * 8 cm / 13,19 * 1,97 * 3,15 colio

Medžiaga: PET

Svoris: apie 320g

Produkto funkcija: Pakelkite čiužinį, Sutvarkykite paklodes, Pašalinkite dulkes ir plaukus

Pakuočių sąrašas:

Čiužinių keltuvas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės PET medžiagos, šis čiužinių keltuvas yra storas, nelengvai deformuojamas ir gali atlaikyti didelius krovinius. Jis gali lengvai ir saugiai pakelti jūsų čiužinį.

2. Muti naudojimas: pagerinkite lovos higieną.Atnaujinkite savo lovos higieną naudodami šį universalų čiužinių keltuvą.Jis ne tik pakelia čiužinį, kad būtų lengva užklijuoti paklodes, bet ir pašalina dulkes bei pūkelius. Tinka bet kokio dydžio čiužiniui, jis yra kompaktiškas ir lengvai laikomas patogumui.

3.Enhanced Cleannesss: Unikalaus dizaino lankinis volelis mūsų čiužinių keltuvo priekiniame gale efektyviai pašalina plaukus, dulkes ir šiukšles iš patalynės, išlaikydamas juos švarius ir higieniškus, kad miego aplinka būtų sveikesnė.

4. Techninę priežiūrą gerinanti funkcija: mėgaukitės patogia priežiūra su mūsų čiužinių keltuvo permatomu dulkių užvalkalu, kurį galima lengvai nuimti ir išvalyti. Viršutinė dalis yra pusiau skaidrus žiūrėjimo langas, kuris suteikia aiškų turinio vaizdą, tačiau taip pat neužima daug vietos.

5.Ergonomiška atrama: Čiužinių pakėlimas nebekels įtampos rankoms ar nugarai. Mūsų čiužinių keltuvas pasižymi ergonomišku dizainu su apvalia rankena ir 30 laipsnių trikampiu priekiniu galu.Tai leidžia be jokių pastangų valdyti ir pakelti čiužinius.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai