Kirpėjas Plaukų kirpimo mašinėlė Buitinis plaukų kirpimo mašinėlė Įkraunamas grafiti Elektrinis apdailos kirpimo staklės Barzdos kirpimo skustuvas

€16.96 €24.59

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Commodity Quality Certification - NONE
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

AŠTRUS R TIPO AŠMENYS: Savaime aštrėjantis tikslus įžeminimo peilis. Lengvai nupjauna net storiausius plaukus. R formos apvalus peilis, švelniai liečia odą, kad būtų išvengta atsitiktinio odos paviršiaus pažeidimo, tinka riebioms galvoms.

Galingas variklis: Variklis yra nepriklausomai sukurtas mūsų gamykloje ir turi galingesnį variklį bei ilgesnį tarnavimo laiką nei kiti varikliai. Priverskite peiliuką kirpti plaukus greičiau ir geriau, jums nereikės jaudintis, kad plaukai įstrigs.

Nulinės erdvės žoliapjovė: nulinio atstumo alyvos galvutės konstrukcija. R tipo 0 pjaustytuvo galvutė su itin trumpu žingsniu. Šis belaidis kirpimo mašinėlė ir žoliapjovė suteikia jums nulinės erdvės plikas patirtį. Taip pat galite jį naudoti barzdoms ir kūno plaukams kirpti.

Su šia vyriška plaukų kirpimo mašinėle galima pasiekti įvairių madingų plaukų stilių: ražienų, trumpos barzdos, vidutinės barzdos, kirpimo ir kontūro formavimo.Komplektuojamas su 5 ribinėmis šukomis - 1, 2, 3, 4, 5 mm, plaukų ilgį galite pasirinkti pagal savo poreikius.

USB GREITAS ĮKROVIMAS IR MAŽAS TRIUKŠMAS: Jungiamas prie USB adapterių, nešiojamųjų kompiuterių, automobilinių įkroviklių, maitinimo blokų ir kitų USB maitinamų įrenginių, puikiai tinka kelionėms. Šios plaukų kirpimo mašinėlės nosis yra mažesnė nei įprastos plaukų kirpimo mašinėlės, todėl vaikai ir kūdikiai jaučiasi laisvai, nes jums nereikia jaudintis, kad jie verkia kirpdami.

Maitinimo šaltinio tipas: įkraunamas, su USB kabeliu

Ašmenų naudojimas: veidas, plaukai, kūnas, trumpi plaukai.

Įtampa: AC110-240V 50 / 60Hz pasaulinė įtampa

Baterijos talpa: 600mAh

Įkrovimo laikas: apie 1,5-2 valandas

Naudojimo laikas: 99 minutės

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: ABS + metalas

Pakuote sudaro:

1 x Pagrindinis kompiuteris

5 x Ribinės šukos

1 x USB duomenų kabelis

1 x Apsauginis dangtelis

1 x Valymo šepetys

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Kirpėjas plaukų kirpimo mašinėlė Buitinė plaukų kirpimo mašina Įkraunamas grafiti elektrinis apdailos kirpimo staklės barzdos kirpimo mašinos skustuvas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai