Odinis apsauginis aliejinės odos spalvų restauratorius kušetėms ir automobilinėms sėdynėms įbrėžimų taisymo spalvų restauratorius 100ml odos priežiūros valiklis

€6.41 €16.01

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Special Features - Leather Conditioner
  • Item Type - Leather & Upholstery Cleaner
  • Item Weight - 120g
  • Item Volume - 100ml
  • Origin - Mainland China
  • Material Type - liquid

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Rūpinkitės savo automobilio salonu be vargo naudodami "Leather Scratch Remover".Saugiai pašalinkite nešvarumus, purvą ir likučius vos per žingsnį. Sudėtyje yra UVX-15 apsaugos nuo saulės priemonių, kad būtų užtikrinta papildoma apsauga. Naudokite ant kelių paviršių. Jūsų oda atrodys puikiai ir tarnaus ilgiau su šiuo galingu įbrėžimų valikliu.

Talpa: 100ml

Naudojimas: Odos priežiūros aliejus

Dydis: 3.8 * 14.5cm

Sąrašas;

1 x Odos kondicionierius

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Efektyvus valymas: be vargo pašalinkite nešvarumus, nešvarumus ir nešvarumus nuo odinių apmušalų naudodami mūsų odinį kondicionierių.Mūsų speciali formulė giliai maitina, minkština ir drėkina gatavą odą, kad atgaivintų jūsų baldų išvaizdą ir pojūtį.

2.Apsauginis kremas nuo saulės odai: Šiame odiniame kondicionieriuje yra UVX-15 apsaugos nuo saulės kremas, galingas ingredientas, apsaugantis jūsų odą nuo kenksmingų UV spindulių.Jis apsaugo nuo saulės žalos, išblukimo ir įtrūkimų, o jūsų oda atrodo nauja ir gaivi.

3. Prailginkite savo automatinės odos tarnavimo laiką: su mūsų odiniu kondicionieriumi jūsų visureigio, sunkvežimio, motociklo interjeras bus prižiūrimas. Mūsų formulė valo, drėkina ir atjaunina, tuo pačiu apsaugodama ir atkurdama jūsų odinius sėdynių paviršius. Užtikrinkite, kad jūsų automobilio interjeras spindėtų kaip naujas, naudodami mūsų giluminio valymo sprendimą.

4. Odos atkūrimas: atgaivinkite nuobodžius, susidėvėjusius odos paviršius naudodami mūsų "viskas įskaičiuota" formulę. Lengvai valo, kondicionuoja ir apsaugo vos vienu paprastu žingsniu.

5. Atgaivinkite savo odą: Mūsų odinis kondicionierius puikiai tinka restauruoti ir kondicionuoti visų tipų odą, įskaitant batus, paltus, portfelius ir baldus. Tai padidina patvarumą ir išvaizdą, tuo pačiu apsaugodama nuo įtrūkimų ir išblukimo. Suteikite savo odai maisto, kurio ji nusipelno!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai