360 laipsnių besisukantis rašiklio laikiklis stalui, stalinis pieštukų laikiklis Biuro reikmenų priedai, rašiklio organizatorius

€19.54 €28.31

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[360° UNIKALUS MODERNUS BESISUKANTIS DIZAINAS]: Unikalus tinklelio dizainas. Šį rašiklio laikiklį galima pasukti iki 360 laipsnių kampu į kairę ir į dešinę . Visada galite greitai pasiekti savo mokyklą ar meno reikmenis tik sukdami 1s. Puikus pliusas jūsų namų biurui.

[TVIRTAS IR PATVARUS]: Šie besisukantys biuro stalo priedai su 5 skyriais turi paprastą ir elegantišką pramoninę išvaizdą ir tvirtą metalinę konstrukciją. Kietesnis nei medis ar plastikas. Jis yra stiprus ir pakankamai tvirtas ilgą laiką. Nereikia surinkimo! Viską, ko jums reikia, laikykite tvarkingą ir pasiekiamą.

[DARO MOKYMĄSI ĮDOMŲ]: Mūsų stalinio rašiklio laikiklis vaikams puikiai veikia kaip vaikų stalo organizatorius. Šis meno reikmenų organizatorius skatina mokytis ir skatina jūsų mažųjų kūrybiškumą. Puikiai tinka pre-K, darželiui, pradinei ir vidurinei mokyklai.

[DAUGIAFUNKCIAI BIURO REIKMENYS]: Skirta meno reikmenims, klasei, namų mokymo reikmenims, biuro reikmenims, kosmetikai, mažiems įrankiams, vonios reikmenims ir kt. Galite lengvai išdėstyti įvairių dydžių mokyklinius reikmenis, pavyzdžiui, rašiklius, spalvotus pieštukus, pieštukus, žirkles, dažų teptukus. Yra daugiau nei viena programa! Maksimaliai padidinkite vertikalią erdvę ir laikykite savo stalą aiškų.

[PERFECT PEN ORGANIZER]: Kompaktiškas dydis (apie 183 x 183 x 130mm) neužims daug vietos. Puiki dovana, suteikianti patogią darbo ar studijų erdvę jūsų šeimoms ir draugams.valandos.

dydis: apie 183 x 183 x 130mm

Medžiaga: metalas

spalva: Rožinis auksas

Pakuote sudaro:

1 x Besisukantis rašiklio laikiklis stalui

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto.Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai