Pakabinamas failų aplanko laikiklis virš durų failo 6 saugojimo kišeninė diagrama, skirta namų biuro bendrabučio taupymui

€11.02 €21.18

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Puikus sieninių failų sprendimas: Iš viso 6 didelės kišenės saugojimui. Didelėse kišenėse galima lengvai laikyti žurnalus arba papers.to išlaikyti jūsų darbalaukį švarų ir tvarkingą šiandien!

Sunkus darbas ir gerai pagaminta kokybė: Pagaminta iš ilgalaikės PP medžiagos. Viena skylė išilgai viršaus, kad būtų lengva pakabinti.

idealiai tinka mokytojams, namų darbams ir biurui: tvarkykite savo klasę. Naudokite šį sieninį failą, kad galėtumėte praleisti kasdienes darbo pamokas, kad pravaikštos pasivytų trūkstamą darbą. Nepraraskite svarbių dokumentų. Pakabinkite savo namų centre, kad organizuotumėte šeimos veiklą. Rodyti scholastinius žurnalus. Sukurkite savaitės namų darbų žurnalą. Naudokite kiekvieną lizdą skirtingam dalykui namų darbams.

Sutaupykite daugiau vietos: atlaisvinkite vietos ant stalo. Padėkite segtukus, rašiklius, pieštukus etc.in kišenes, kad viskas būtų vienoje vietoje.Puikiai tinka padidinti mažų biuro patalpų saugyklą ir patobulinti rinkmenų sistemą. Turėkite po vieną kiekvienam vaikui savo kambariuose namų darbams ir veiklos organizavimui. Maksimaliai padidinkite vertikalią erdvę.

Sulankstomas ir ekologiškas: Jis gali būti lengvai nešiojamas ir lengvai nešiojamas. Visas audinys, kurį naudojome, yra ekologiškas. Prašome naudoti.

Specifikacijos:

Medžiaga: PP

Išskleistas dydis: maždaug 26.5x80x0.8cm / 10.43x31.50x0.31 colių

Uždaras dydis: apie 26.5x36x3.5cm / 10.43x14.17x1.38 colių

Komplektą sudaro:

1 gabalas durų failas

Nata:

1. Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

2.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai