Druskos ir pipirų purtyklės su užpildomomis skylėmis Pakartotinai užpildomų prieskonių purtyklės Puikiai tinka jūros druskos pipirų cukrui 2 pakuotė

€9.78 €13.21

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Herb & Spice Tools Type - Spice & Pepper Shakers
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Druskos ir pipirų purtyklės su užpildomomis skylėmis Pakartotinai užpildomi prieskonių purtyklės Puikiai tinka jūros druskos pipirų cukrui 2 pakuotė

"Multi-Hole Pour Settings" - Druskos ir pipirų purtyklės, suprojektuotos su kelių skylių dangteliu, leidžia tolygiai ir lengvai pabarstyti druską ar pipirus, neišmetant jų ant maisto. Skylių dydis puikiai tinka pilant įvairius prieskonius, tokius kaip jūros druskos, juodieji pipirai.

Aukščiausios kokybės nerūdijantis plienas ir stiklas - Pagaminti iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno ir aukštos kokybės stiklo, druskos pipirų purtyklės yra atsparios rūdims ir patvarios ilgam naudojimui. Skaidrus stiklo dugnas leidžia žinoti, kokie prieskoniai yra viduje ir kada reikia papildyti.

Lengvas ir netvarkingas papildymas - pildymas yra labai paprastas! Tiesiog atsukite dangtelį, kad galėtumėte greitai papildyti. Plati druskos dozatorių anga suteikia pakankamai vietos prieskoniams papildyti, neišpilant ir nesukeliant netvarkos.

Lengva valyti - nuimami dangteliai ir užsukami dangteliai leidžia lengvai ir efektyviai valyti. Švelniai rankomis nuplaukite nerūdijančio plieno druskos ir pipirų purtykles ir nusausinkite rankšluostį arba išdžiovinkite ore.

4 uncijų talpa tinka kasdieniam naudojimui - druskos purtyklėse gali tilpti 4 uncijos prieskonių, puikiai tinkančių kasdieniam naudojimui. Galite juos papildyti mėgstamais prieskoniais ar prieskoniais.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 11.5 x 6cm

Pakuote sudaro:

2 x Pipirų purtyklės

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai