6 Pack lauko laiptų žibintai Saulės laiptų žibintai Neperšlampami LED laiptų žibintai sodo kiemo laiptams, laiptai balti

€50.37

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Certification - NONE
  • Origin - Mainland China
  • Is Bulbs Included - Yes

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Stilingas ir funkcionalus]Saulės laiptelių šviesa gali sukurti ryškų šviesos spindulį kiekviename žingsnyje, leidžiantį aiškiai matyti kiekvieną laiptų colį ir sumažinti nelaimingų atsitikimų ar kritimų riziką. Be to, šie laipteliai lauke gali pagerinti estetinį laiptų patrauklumą, pagerinti bendrą lauko laiptelių išvaizdą.

[Super apšvietimas] Lauko laiptų žibintus galima suporuoti su kita laiptų puse, kad būtų užtikrintas puikus apšvietimas ir sukurta šilta atmosfera. (Prieš įkraudami įjunkite jungiklį, kad būtų galima įkrauti laiptelio lemputę. )

[Lengvas montavimas] Nereikia jokių laidų, saulės žibintai laipteliams įrengti sodo laiptuose, kieme, denyje, verandos laiptelyje ir take ir kt. Triange saulės lauko žibintai eina kampuose, todėl jie netrukdo.Nesijaudinkite dėl žingsniavimo ir suklupimo. 2 diegimo būdai: 1) Tiesiogiai pritvirtintas prie laiptų 3-M lipnia juosta. 2)Pritvirtinkite laiptų žibintus varžtais ir varžtais. (Patarimai: saulės laiptų šviestuvus reikia įrengti saulėtoje vietoje.)

Spalva: Juoda & Sidabras

Medžiaga: ABS

Šviesi spalva: balta/šilta

Pakuote sudaro:

8 x žingsniniai žibintai

/

6 x žingsniniai žibintai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai