Elektrinis pripučiamas oro siurblys USB įkrovimo pripūtimo įtaisas su pagalvėlės siurbliu Kempingas Lauko oro siurblys Plaukimas LED nešiojamas oro apšvietimas L2T9

€8.52 €15.78

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Size - S
  • Origin - Mainland China
  • Type - Others

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Medžiaga: ABS

Dydis: 7.2 * 5 cm / 2.83 * 1.97inches, 8.2 * 5 * 5cm / 3.2 * 1.97inch

Spalva:kaip paveikslėlis

A:

Nominali įtampa: 7.4V

Maksimalus pripūtimo slėgis: 4.5Kpa

Maksimalus oro tūris: 250L / min

Baterijos talpa: 700mAh

Baterijos tipas: ličio polimeras (maitinimo ličio baterija)

Įkrovimo būdas: 5V USB įkrovimo laidas

Įkrovimo raginimas: įkrovimo raudona lemputė, visiškai įkrauta mėlyna lemputė

Nominali galia: 30W

USB laido ilgis: 40cm / 15.7inch

Gaminio priedai: Plaukimo pripučiamas žaislinis oro antgalis, pripučiamas baseinas / vandens važiavimo oro antgalis, pripučiama lova / pripučiama pagalvė oro antgalis, lauko oro pagalvės oro antgalis, vakuuminio maišo oro antgalis

B:

Slėgis: 0.5PSI

Maksimalus oro tūris: 200L / min

Baterijos talpa: 1200mAh

Srovė: 5V-1A

Įkrovimo būdas: 5V USB įkrovimo laidas

Įkrovimo raginimas: įkrovimo raudona lemputė, visiškai įkrauta mėlyna lemputė

Nominali galia: 25W

Produktų priedai: Plaukimo pripučiamas žaislinis oro antgalis, pripučiamas baseinas / vandens važiavimo oro antgalis, pripučiama lova / pripučiama pagalvė oro antgalis, lauko oro pagalvės oro antgalis, vakuuminio maišo oro antgalis

Aprašymas:

1. Saugus ir patvarus oro siurblys: oro siurblys naudojamas plūduriavimui ir priima kelioninį "Smart lock" dizainą, kad būtų išvengta atsitiktinio paleidimo. Pripučiamas elektrinis siurblys turi apsaugos nuo perkaitimo funkciją, kuri neišdegs net ir ilgą laiką. Padarykite savo vidaus ir lauko gyvenimą patogesnį. Unikalūs spalvų deriniai, atitinkantys jaunų žmonių pageidavimus.

2. LED kempingo lemputė ir avarinė lemputė: Šis USB oro siurblys turi 2 lygių ryškumą ir avarinę mirksinčią lemputę. Paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, užsidegs balta lemputė. Paspauskite antrą kartą, kad įjungtumėte aukštą apšvietimą.Paspauskite trečią kartą, balta lemputė užgęsta ir balta lemputė mirksi (SOS režimas). Puikiai tinka stovyklavimui lauke ir kasdieniam gyvenimui.

3. Priėmus kablio dizainą, jį galima lengvai pakabinti ant palapinės.

4. Su patobulintu dizainu mūsų baseino infliacijos siurblys gali patenkinti metinius infliacijos poreikius. Vasara: Baseino plūduriuojanti žaislinė oro pagalvė Žiema: Sniego vamzdis PVC pripučiamos rogės; Lauke: pripučiami žaislai arba lauke/kempinge; Viduje: jogos kamuoliai, Pilateso kamuoliai ir kiti kūno rengybos kamuoliai; Vaikai: vaikų kosminis bunkeris, šokinėjantis gyvūnų bunkeris, pripučiamas pliušinis bunkeris ir kt.

5. Mažas ir lengvas: Šis nešiojamas pripučiamas siurblys yra mažesnis nei puodelis. Belaidis dizainas gali lengvai tilpti į kuprinę ar kišenę. Šis įkraunamas oro siurblys puikiai tinka mėgautis stovyklavimu lauke, žygiais pėsčiomis, paplūdimiu ar vidaus saugykla.Dėmesio: Nenaudokite jo pripūsdami aukšto slėgio produktus, tokius kaip balionai, krepšinis, padangos ir kt.

Nata

1. Kaip visi žinome, skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimimes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tai tik jums nuoroda.

3. Mes galime priimti mišrių prekių, spalvų ir dydžių užsakymą.Kuo daugiau kiekių, tuo daugiau nuolaidų.

Komplektą sudaro:

1 komplektas* pripūtimo įtaisas

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Mes garantuojame mūsų produktų kokybę.mes būsime pasirengę atsakyti jums kuo greičiau.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai