Motociklo vairo pirštinės Neperšlampami rankų šildytuvai Sniegaeigio vairo pirštinės Dviračių pirštinės Paspirtukas Rankiniai rankiniai rankinukai Šiltas vairas

€3.67 €6.12

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Leather
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Laikykite rankas šiltas ir sausas su mūsų motociklo vairo pirštinėmis. Paviršinė didelio tankio PVC danga užtikrina patvarumą ir sukibimą, o EVA vandeniui atsparus skaidrus dangtelis apsaugo nuo elementų. Pagamintos iš puraus ir minkšto įdaro, šios pirštinės puikiai tinka didelėms elektrinėms transporto priemonėms. Mėgaukitės jodinėjimu žiemą neaukodami komforto.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Motociklo šiltas vairo dangtis

Audinys: PVC lietaus nepraleidžiantis audinys

Įdaras: dvisluoksnis šilko siūlas

Pamušalas: pliušinis audinys

Taikomi modeliai: mažos elektrinės transporto priemonės, didelės elektrinės transporto priemonės, motoroleriai, motociklai, elektriniai triračiai ir kt.

Pakuočių sąrašas:

Motociklo šiltas vairo dangtis*2

Neperšlampamas dėklas*2

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lietaus plakimo patikimumas: apsaugokite rankas nuo lietaus ir purškite šiais motociklo vairo duslintuvais. Didelio tankio PVC danga užtikrina vandeniui atsparią, lietaus nepraleidžiančią apsaugą, išlaikydama rankas sausas ir šiltas. Važiuokite bet kokiu oru užtikrintai ir patogiai.

2. Patvari apsauga: Įrengtas EVA vandeniui atsparus skaidrus dangtelis, mūsų vairo duslintuvai padidina hidroizoliaciją ir apsaugo nuo dulkių. Nuimami ir lengvai valomi, jie išlaiko jūsų motociklą bekvapį ir patvarų.

3. Minkštas ir švelnus: Su šiltu šilko siūlu ir stora izoliacija šie motociklo vairo duslintuvai užtikrina, kad jūsų rankos išliktų šiltos esant dideliam šalčiui. Jo puikios medžiagos taip pat yra minkštos ir draugiškos odai, kad būtų patogu suimti.

4.Multi Taikymas: Mūsų motociklų vairo duslintuvai tinka daugeliui modelių, todėl jie yra idealus pasirinkimas mažų elektromobilių, elektrinių paspirtukų, didelių elektromobilių ir elektrinių triračių vairuotojams. Patirkite jaukią šilumą ir komfortą, nesvarbu, kuo važiuojate.

5. Patobulinta žiemos važiavimo patirtis: Šie motociklų vairo duslintuvai yra atsparūs vėjui ir šilti, todėl šaltu oru puikiai įvynioja rankas ir riešus. Jie leidžia mėgautis dviračių pramogomis neužšaldant pirštų.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai