Pool Skimmer vakuuminė plokštė Hayward baseinui Skimmer SP1089 Vac žarnos alkūnės adapterio keitimas Hayward SP11071

€15.54 €20.18

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

TIKSLUS PAKEITIMAS SP11071 - "Skim-Vacs" pašalina poreikį išjungti siurblį, kad vakuuminė žarna būtų prijungta prie įleidimo angos. Taip pat siurbsite iš skimmerio krepšio, o ne iš siurblio filtro krepšio, pašalindami užsikimšimo riziką, kurią sukelia šiukšlės. O tiksliai prigludus "Skim-Vac", dulkių siurbimas yra lengvas

7 1/4 COLIO SKIMMER VAKUUMINĖ PLOKŠTĖ - Atkreipkite dėmesį, kad "Skim-Vac" modeliai nėra keičiami. Pavyzdžiui, "Skim-Vac SP1106" ir "SP1107" yra šiek tiek mažesni – 7 coliai, palyginti su "SP11071" 7 1/4 colio skersmens. Įskaitant žarnos alkūnės adapterį, vakuuminės plokštės ilgis yra 8,2 colio.

SKIM VAC 1 1/4 COLIO IR 1 1/2 COLIO KOMBINUOTOS ŽARNOS ALKŪNĖS ADAPTERIS - Kombinuotas žarnos adapteris yra nuimamas ir keičiamas alkūniniu adapteriu, kurio dalies numeris SPX1088H. 90 laipsnių alkūnė turi 1 1/2 colio angą su 1 1/4 colio adapteriu vakuuminėms žarnoms.

SUDERINAMAS SU SP1089 PRIEKINĖS PRIEIGOS STILIAUS SKIMMERIAIS - SP11071 dalis suderinama tik su vienu skimmerio modeliu, Dyna-Skim In-Ground Pool Skimmer SP1089 su 7 1/2 perforuotu krepšiu. Kadangi SP1089 yra priekinės prieigos skimmeris, norėdami įdiegti "Skim-Vac", turėsite nuimti dangtelį arba užtvarą.

NEĮEINA GUMINĖ TARPINĖ - SP11071 yra vienas iš "Skim-Vac" modelių, kuriame nėra guminės tarpinės. Šis "Skim-Vac" modelis remiasi specialiai sukurtu sandarinimo paviršiumi. Atkreipkite dėmesį, kad įbrėžimai ar kitokio tipo paviršiaus pažeidimai gali turėti įtakos "Skim-Vac" gebėjimui išlaikyti siurbimą.

Partijos yra skirtingos, atspausdintos raidės yra atsitiktinės, nepriima nurodytų, tai neturės įtakos naudojimui

Spalva: Balta

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

2 x baseino skimmerio vakuuminė plokštė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Mūsų parduotuvėje yra daug produktų, galite spustelėti šią nuorodą:

https://Vestuviuplanuotojos.lt/store/3083019 Susisiekite su mumis

: Jei jus domina mūsų produktai ir turite kokių nors problemų dėl to, galite susisiekti su mumis su prekybos vadybininku, el. Paštu ir telefonu.

Apie apdorojimo laiką ir pristatymo laiką:

a.Mums reikia 1-3 dienų, kad apdorotume jūsų užsakymą (tikėkitės atostogų).

b. Pristatymo laikas yra apie 5-10 darbo dienų.

eurų.

Atkreipkite dėmesį į stebėjimo informaciją ir pristatymo laiką. Kartais kurjeris paliks jums kortelę, jei nesate namuose, tuomet turite patys susisiekti su kurjerių kompanija.

Apie produkto pakuotę ir kokybę :

Prašome dar kartą patikrinti prekę kurjerio akyse. Jei kyla kokių nors problemų dėl pakuotės, kaip įrodymą iš karto paimkite sugadintos dėžutės ir prekės nuotraukas. Ir susisiekite su mumis laiku. Tai – svarbu, kad jums būtų taikoma kompensacija.

APIE-ATSILIEPIMAI :

Grįžtamasis ryšys mums yra labai svarbus, todėl jei gavote prekę ir esate ja patenkinti, palikite teigiamą atsiliepimą, ir mes taip pat galime tai padaryti. Jei nesate patenkinti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, pirmiausia praneškite mums ir mes galime padėti jums išspręsti problemą, kol būsite patenkinti.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai